TÜRSAB Yönetim Kurulu Toplantısı Batman'da yapıldı

Batman Valisi Hulusi Şahin, saha çalışması yapmak üzere kente gelen Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Barbaros Bağlıkaya ve yönetim kurulu üyeleri ile yemekte bir araya geldi.

Programa, Batman Valisi Hulusi Şahin, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, İl Kültür ve Turizm Müdürü İhsan Aslanlı, TÜRSAB Bölge Başkanları ve Batman'ın turizm sektörü temsilcileri katıldı.

Programda konuşma yapan TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya; Hasankeyf'in turizmde önemli bir potansiyel olduğuna dikkat çekerek 2021'deki fuar ve tanıtımlarda Hasankeyf'i ön planda tutarak buraya turist çekmeye çalışacaklarını ifade etti.   

"Hasankeyf için yeni fırsatlar değerlendirilecek"

Turizm sektörü açısından zor günlerin geride kaldığını ifaden Batman Valisi Hulusi Şahin, "İlimize yapılan bu ziyaretleri, krizi fırsata çevirmek için yapılmış saha çalışmaları olarak görüyorum ve çok önemsiyorum. Bizler de en büyük markamız ve kültür mirasımız olan Hasankeyf için yeni fırsatları değerlendirerek onu hak ettiği yere taşımak ve tanıtmak için çalışıyoruz." diye konuştu. 

Konuşmaların ardından TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya, Vali Şahin'e ve BATSO Başkanı Demir'e, turizme vermiş oldukları desteklerden dolayı TÜRSAB plaketi takdim etti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler