Uçak arıza yapınca yolcular saatlerce beklemek zorunda kaldı

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda Türk Hava Yolları'na ait uçağın arıza yapması nedeniyle yolcular saatlerce beklemek zorunda kaldı.

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda dün İstanbul-Batman seferini yapacak olan Türk Hava Yolları uçağı arıza sebebiyle kalkamadı. Uçaktaki yolcular 3 saatlik bekleyişlerinin ardından İstanbul'dan Batman'a seyahat edebildi.

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda dün saat 16.40'ta Batman'a hareket edecek olan THY'ye uçağının, içerisine yolcular alındıktan sonra arızalandığı belirtildi. Uçakta yaklaşık bir buçuk saat bekletilen yolcular, arıza giderilemeyince daha sonra uçaktan indirilerek otobüslere alındılar. Uzun süre bekletilen yolcular, THY görevlilerine tepki gösterdiler.

Yaklaşık 3 saatlik bekleyişin ardından yolcular, arızası giderilen aynı uçakla saat 19.40'ta Batman'a hareket edebildi.

Yaşanan duruma tepki gösteren yolculardan Salih Seyhan, "Dün İstanbul-Batman seferini yapacak olan ve 16.40'ta uçuşu planlanan TK2684 Bergama isimli uçağın teknik arızası nedeniyle yolcular bir saat 20 dakika boyunca uçakta bekletildi. Daha sonra teknik arıza çözülmediğinden dolayı yolcular uçaktan indirilip otobüslere alındı. Otobüslere alınan yolcular adeta tutsak muamelesi gördü. 30 dakikadan fazla ayakta, çocuklu kadınlar ve yaşlılar bekletildi. Tekrar uçuş hazırlıkları için yolcular Edirnekapı uçağına alındı ve saat18.40 olarak planlanan uçuş 19.40'ta yapıldı. Bu konuda THY şirketinden bizlere gerekli açıklama gelmedi. Bundan dolayı tüm yolcular saatlerce mağdur olduk." diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler