ÜCRETSİZ ÇORBAYA EKMEKLİ DESTEK

Batman Belediyesi ile Kızılay’ın ortaklaşa yürüttüğü, ‘Çalışmak Sizden Çorba bizden’ projesine Batmanlı fırıncı Yakup Tunç, ekmek desteği vererek duyarlılık gösterdi.

Gençlik Merkezinde çalışan öğrencilere verilen ücretsiz çorbanın yanında ücretsiz ekmek desteği vermeye başlayan Başak Ekmek Fırınının sahibi Yakup Tunç’a, Gençlik Hizmetler Müdürü İbrahim Rüzgâr kendisine teşekkür plaketi vererek onurlandırdı. 

"DÜNYAYI İYİLİK GÜZELLEŞTİRECEK"

‘Dünyayı iyilik güzelleştirecek" diyen Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgâr; “Batman Belediyesi ile Kızılay'ın ortaklaşa yürüttüğü; "Çalışmak Sizden Çorba Bizden" projesi ile Gençlik merkezleri ve kütüphanede ders çalışan öğrencilere Sabah çorba dağıtımı yapılıyordu. İl Müdürlüğümüze bağlı teşekkür ederiz. Kendisine iyi niyetlerinden dolayı plaket takdim ettik.” diye konuştu. Rüzgâr, bu anlamlı ve güzel davranışın tüm dünyayı sarması ümidini taşıdıklarını da sözlerine ekledi.Sağlık Mahallesinde bulunan Genç Ofisimizde ‘Çorbada bizimde tuzumuz olsun’ diyen Başak Ekmek Fırını Sahibi Yakup Tunç, ‘ekmekte bizden diyerek iyilik kervanına katıldı. Her sabah çorba ile birlikte sıcak ekmeğini gençlerimizle paylaşan Tunc'a Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü olarak 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler