ÜCRETSİZ MASKE ADRESİ DEĞİŞTİ

ÜCRETSİZ MASKE ADRESİ DEĞİŞTİ

Koronavirüs nedeniyle maske takma zorunluluğu getirildi.

Ücretsiz maske başvuruları e-Devlet üzerinden yapılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla başlatılan, ücretsiz maske dağıtımına başvurular e-Devlet üzerinden yapılacak.

PTT yetkilierin yaptığı açıklamada, dışarı çıkma zorunda olan vatandaşlara ücretsiz maske verileceğini ifade ettiler. Ücretsiz maskelerden, 65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşlar faydalanamayacak.

Ücretsiz maske dağıtımına yapılan başvurular ile ilgili olarak, 'PttAVM.com' internet sitesi üzerinden açıklama yapıldı.

 

Açıklamada, "Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının koordinasyonunda 'https://maske.epttavm.com' üzerinden yapılacak başvurulara kısa sürede yoğun bir ilgi oldu. Sizlere daha sağlıklı hizmet sunabilmek adına, ücretsiz maske taleplerinize ilişkin başvurularınızı en kısa sürede e-Devlet Kapısı üzerinden alacağımızı bildirmek isteriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz" denildi. 

 

PTT'İN YAPTIĞI AÇIKLAMA 

"Değerli vatandaşlarımız,

T.C. sağlık Bakanlığı ile T.C. ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nin almış olduğu karara istinaden online ortamında E-Devlet üzerinden vatandaşlarımıza ücretsiz olarak maske temini sağlanacaktır.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler