Umut Kervanı kurban eti dağıttı

Umut Kervanı kurban eti dağıttı

Her yıl on binlerce muhtaç aileye kurban eti ulaştıran Umut Kervanı, bu Kurban Bayramı'nda da Batman’da binlerce ihtiyaç sahibi aileye kurban eti dağıtıyor.
Yüzlerce üye ve gönüllüleriyle mağdur ailelere et ulaştırmak için adeta seferber olduklarını aktaran Batman Umut Kervanı Başkanı Salih Güzel, bayram boyunca fakirlerin yüzünün gülmesi için yoğun bir çaba içerisine girdiklerini söyledi.
 
Güzel, “Batman Umut Kervanı, birçok konuda olduğu gibi kurban ibadeti organizasyonundaki planlama, hizmet, güvenirlilik ve şeffaflık konusunda da toplumsal kabulünü tescilleyerek marka haline gelmiş durumda. Başta Batmanlı hayırseverler olmak üzere ülkenin dört bir yanından hatta yurt dışından kardeşlerimiz vekâletlerini bizlere vererek, kurban ibadetlerini bizlerin aracılığıyla yerine getirme yolunu tercih etmişlerdir. Bizlere verdikleri vekâletle bu hayırlı hizmeti yapmamıza vesile ve aracı olan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun. Rabbim vekâletle yerine getireceğimiz kardeşlerimizin kurban ibadetini dergâhı izzetinde kabul ve makbul eylesin inşallah.” şeklinde konuştu.   

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler