UMUT KERVANI KURBAN HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Bizler Batman Umut Kervanı olarak her yıl olduğu gibi bu yılda halkımızın ve milletimizin hizmeti için mübarek ramazan ayında nasıl bir koşuşturma yaşadıysak yaklaşmakta olan kurban bayramı içinde inşallah rıza i ilahi için halkımızın hizmetinde olacağız.

Batman  Umut Kervanı  kurulduğu günden bugüne kadar fakir ve muhtaç ailelerin umudu olmuş ve bu anlamda her dönem veya içinde bulunulan şartlara göre mağdurları  sevindirmek, yetimlerin yüzlerinde hoş bir tebessüm bırakmak adına Kurban Bayramı hazırlıklarına başlamış bulunmaktayız. Bu bağlamda Kurbanlık hayvan temini her yıl  olduğu yerde hayvanların kesimi, parçalanması, nezih ve temiz ortamda muhafazası, fakir ve muhtaç ailelere dağıtımı konusunda çalışmalarımıza start vermiş bulunmaktayız.
  Kurban ibadet vazifelerini yerine getirmek için kurbanlıklarını vekalet yoluyla kestirmek isteyen hayırsever kardeşlerimize yardımcı olmaya hazırız. Bu bağlamda hayırseverlere bu yılki çağrı sloganımız “kurbanınız fakir ve muhtaçlara umut olsun şeklindedir.” Toplum arasındaki kardeşlik ve ülfetin tesisi için kurban en önemli vesiledir  bu bayramda da hep beraber kurbanlarımızı Allah yolunda umut kervanı vesilesiyle kestirelim bu bağlamda her türlü kurbanlık et, deri ve sakatat bağışları umut kervanı olarak kabul etmekteyiz.
Bu yıl küçük baş  kurbanlık hayvanlar yaş ve kilosuna göre 750 TL’den başlayan fiyatlarla temin edilmesi konularında her şekilde yardımcı olmaya hazırız. Geçen yıl vekalet doğrultusunda  kestirilen kurbanların etlerini 3740 aileye ulaştırdık. Bu yılda inşallah kurbanlık fiyatlarındaki artışıda göz önünde bulundurarak en az 5000 aileye kurban eti ulaştırmayı hedefliyoruz. Allah (c.c) şimdiden İslam ümmetinin  kurban ibadetini kabul etsin. 
  BATMAN UMUT KERVANI 
YÖNETİM KURULU

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler