Umut Kervanı mağdur aileye yardım eli uzattı

Umut Kervanı Vakfı, Batman’da ihtiyaç sahibi mağdur aileye beyaz eşya ve para yardımında bulundu.

İhtiyaç sahibi ailelere düzenli olarak yardımlarda bulunan Umut Kervanı Vakfı, Batman’da Petrolkent Mahallesi 2837’nci Sokakta ikamet eden 5 nüfuslu mağdur aileye beyaz eşya ve para yardımında bulundu.

Yaptıkları yardım ile ilgili bilgi veren Umut Kervanı Batman yetkililerinden Faysal Rüzgar, her zaman olduğu gibi muhtaç ailelerin umudu olmaya devam ettiklerini belirterek, kalp hastası ve tedaviye muhtaç, çalışamayacak durumunda olan Abdulkerim Tutalın ailesine yardım elini uzattıklarını söyledi.

Mağdur ailenin evlerinin durumunu yerinde incelediklerini belirten Rüzgar, “Ailenin çok mağdur olduğunu, evlerinin nem ve rutubetten geçilmediğini, ayrıca beyaz eşyalarının olmadığını tespit ettik. Umut Kervanı Vakfı olarak, bir hayırseverin yardımıyla evin beyaz eşyaları ve bir miktar nakdi yardımı mağdur aileye ulaştırdık. Bu mağdur aileye benzer birçok ailenin bizden yardım beklentileri var ve biz imkânlarımızın kısıtlı olmasından yardım edemiyoruz. Duyarlı hayırsever kardeşlerimizden böyle mağdur ailelere yardım eli uzatmaları, bu hayır kervanında yer almalarını bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler