Umut Kervanı'ndan hayırseverlere kurban çağrısı

Kurban Bayramı çalışmalarına devam eden Batman Umut Kervanı, hayırseverlere kurban bağışı çağrısında bulundu.

Her yıl binlerce ihtiyaç sahibi aileye kurban eti ulaştıran Batman Umut Kervanı, bu yılki kurban çalışmalarını "Kurbanınız Umut Olsun" sloganıyla başlattı.

Kurban çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Batman Umut Kervanı Başkanı M. Ali Işık, bu yılki kurban bedelinin 850 TL olarak belirlendiğini anımsatarak hayırseverlere çağrıda bulundu.

Kurban Bayramı dolayısıyla Batman'da hayırseverlerin kesecekleri kurbanların etlerinin muhtaçlara dağıtılmasında aracı olacaklarını ifade eden Işık, hayırseverler ile fakirler arasında köprü vazifesi gördüklerini vurguladı.

Kurban Bayramı'nda fakir ve muhtaçların evlerine kırmızı et girmesi için üye ve gönüllüleriyle yoğun bir tempoyla çalışmaya devam ettiklerini dile getiren Işık, "Umut Kervanı olarak 2019 yılı kurban çalışmalarımızın sonuna yaklaşmış bulunmaktayız. Biz her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı'ndan önce üye ve gönüllülerimizle hayırseverlere en uygun fiyata olacak şekilde kurban temini çalışması yaptık. Bu konuda Van ve Erzurum tarafları ve bizim bölgemizde de uygun kurbanlar bulmak için çalışmalarda bulunduk." dedi.

"Bu yıl da fakir, muhtaç ve yetim ailelere ulaşacağız"

Kurbanlarını bağışlayacak hayırseverlere en uygun şekilde kurban temin ettiklerini vurgulayan Işık, "Batman'da küçükbaş hayvanlarda 850 TL'den başlayan fiyatlarla kurban kesebileceğiz. Nasıl ki geçen yıl hayırseverlerimizin vermiş oldukları vekâletleri doğrultusunda kesmiş olduğumuz kurbanlıkların etlerini fakir, muhtaç ve yetimlere ulaştırdıysak, yine bu yıl da aynı şekilde hayırseverlerimizin bize verecekleri vekâletleri doğrultusunda kurbanlarını kesip inşallah fakir, muhtaç ve yetim ailelere ulaştıracağız. Hayırseverlerimiz dağıtım konusunda bize iştirak edebilirler." diye konuştu.

"Kurban bağışı 850 TL'dir"

Konuşmasının devamında Işık, şunları söyledi: "Bizler, hayırseverler ile muhtaçlar arasında köprü vazifesi görerek bu yıl da hummalı bir şekilde çalışmalarımızı yapacağız inşallah. Bayramın birinci, 2'nci, 3'üncü ve 4'üncü günü Batman mezbahanesinde bu vazifemizi bu yıl da icra edeceğiz. Bu konuda bütün hayırseverlerden destek talep ediyoruz. Küçükbaş hayvan fiyatlarımız 850 TL'dir. Büyükbaş hayvan fiyatlarımızın hisse bedeli de aynı şekilde 850 TL'dir." 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler