Üniversite Meleklerle Buluştu

Üniversite Meleklerle Buluştu

Üniversitemiz Sosyal Araştırmalar ve Aktiviteler Topluluğu’nun organize ettiği “Batman Üniversitesi Down Sendromlu Meleklerle Buluşuyor” isimli program Merkez Kampüs Konferans Salonunda düzenlendi.
 
Programa Rektörümüz Prof. Dr. Aydın Durmuş, Down Sendromlu Melekler Okulu Müdürü Aysun Benice,Down Sendromlu Çocuklar ve aileleri, Üniversitemiz personeli ve öğrencileri katıldı.
 
Downsendromlu çocukların engelli olarak değil, herkesten fazlası olan melekler olduğunu belirten Rektörümüz Durmuş,  “Down sendromlulara yönelik farkındalık oluşturmak için Üniversitemizin yaptığı önemli ve anlamlı bu güzel etkinlikte emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Hayatımızın bir parçası olan bu meleklerimiz için elimizden geleni yapmalıyız. Onları koruyup kollamalı ve toplum olarak başarılarıyla gurur duymalı onları teşvik etmeliyiz” dedi.
 
Kokteyl ve animasyon gösteriminin ardından program müzikdinletisi ile devam etti.Downsendromluçocukların şarkı söyleyip, halay çektiği program; yaklaşık iki saat sürdü.
 
Programın ardından Rektörümüz Durmuş, Down Sendromlu Melekler Okulu Müdürü Aysun Benice’ye üniversitemiz plaketi ve ayyıldız rozet takdim etti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler