Üniversite ve Çevre Yolu orta refüjde görüntü kirliliği

Üniversite ve Çevre Yolu orta refüjde görüntü kirliliği

Batmanda üniversite ve Çevre Yolu orta refüjünde görüntü kirliliğine çözüm aranılıyor. Ot temizliğinin yapılmaması görüntü kirliliği yaratırken bir yandan kuru otlar nedeniyle tehlike yaratıyor.
 
Temizlenmesi ve bakımları Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılması gereken orta refüjler ve kavşaklar, şehir estetiğini bozduğu gibi trafik güvenliğini de tehlikeye sokuyor. Orta refüjler ve kavşaklarda insan boyutunu aşan ot ve bitkiler, hem yayalar hem de araç sürücüleri için risk oluşturuyor.
Kötü bir görüntü oluşturan orta refüjlerin bir an önce bakımlarının yapılmasını ve temizlenmesini isteyen vatandaşlar, “ Bu yol Batmanın en çok kullanılan yolu., bunlar Batman’a  hiç yakışmayan görüntüler. Birisi bir izmarit atsa ortalık yangın yerine dönecek, yol saatlerce kapanacak. Karayolları ekipleri bir an önce temizliğini yapsın Batman bu rezillikten kurtulsun. 
 
 
Günde yüzlerce aracın geçtiği orta refüjü bakımsızlık içinde olduğunu ifade eden bazı Batmanlı vatandaşlar; “Buradan günde binlerce araç geçiyor. Batman’ımızın yollarının bu şekilde bakımsız oluşu bizleri üzüyor. Uzun süredir bu refüjlere düzenleme yapılmıyor. Yetkilileri bir an önce göreve davet ediyoruz. Otlar kurumuş durumda ateş veya sigara atılsa yangın çıkacak” dediler. (Haber Merkezi)

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler