Uzman Hekim kadrosu güçlendi

Sağlık Bakanlığı'nın mecburi hizmet atama usulü ile Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne 9 uzman ve 5 pratisyen hekimin ataması gerçekleşti.

Sağlık Bakanlığı'nın mecburi hizmet atama usulü ile Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne 9 uzman ve 5 pratisyen hekimin ataması gerçekleşti.

Batman Kamu Hastaneler Birliği yetkilileri, yapılan atamalarla hastanenin uzman hekim kadrosunun güçlendiğini bildirdi. Batman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu, Sağlık Bakanlığı'nın mecburi hizmet atama usulü ile birlikte Batman'a 9 uzman ve 5 pratisyen hekimin atandığını belirtti.

BÖLGE HASTANESİ’NE 14 YENİ DOKTOR

Göğüs hastalıkları, kalp damar cerrahisi, kardiyoloji, fizik tedavi, radyoloji, göz hastalıkları, beyin cerrahi ve üroloji uzmanlarının Batman Bölge Devlet Hastanesi'nde, 1 kadın hastalıkları ve doğum uzmanının ise Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde görev yapacaklarını belirten Dr. Pamukçu, 5 pratisyen hekimin de Bölge Devlet Hastanesi'nde göreve başlayacağını kaydetti. Öte yandan, çocuk nöroloji ve çocuk endokrin uzmanlarının getirilmesi için girişimlerin devam ettiğini söyleyen Pamukçu, yeni atanan uzman hekimlerle birlikte Batman merkez ve ilçelerinde toplamda 199 uzman hekimin görev yaptığını ifade etti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler