Vahşice genci öldüren iki kişi tutuklandı

Vahşice genci öldüren iki kişi tutuklandı

Valilik olaya müdahale etmeyen polislere idari soruşturma başlattı
 
Batman’da Şehirler Arası Otobüs Terminali içerisinde 20 yaşındaki Suat Yüksekbağ’ı bıçaklayarak vahşice öldüren iki R.K. ve A.K. kardeşler tutuklandı. Batman Valiliği olaya müdahalede geç kalan polis memurları hakkında da idari soruşturma başlattı.
 
Konu ile ilgili Batman Valiliğinden yapılan açıklamada: “28.08.2019 Çarşamba günü saat 15:15 sıralarında İlimiz Şehirler Arası Otobüs Terminali içerisinde kavga olduğu, kavgada kesici alet kullanıldığı ve kavgadan dolayı yaralı bir şahsın olduğu yönünde İlimiz Emniyet Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine olay yerine saat 15:19 da Emniyet Müdürlüğü ekipleri intikal etmiştir. Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından olay yerinde bir yaralı şahıs ve olayı gerçekleştiren şüpheli şahısın olay yerinde olduğunu görmeli üzerine, şüpheli şahıs suç aleti ile birlikte yakalanmış olup, yaralı şahıs ise ambulans ile en yakın hastaneye sevk ettirilmiştir.
 
POLİSLER HAKKINDA SORUŞTURMA
 
Konu ile ilgili olaya ilk müdahalede bulunan polis memurları hakkında olaya müdahaleleri yönünden olay günü idari yönden soruşturma başlatılmış olup, Adli Tahkikat sonucu olayı gerçekleştiren R.K ve suça sürüklenen Çocuk A.K isimli şüpheli şahıslar tutuklanmıştır” denildi.
 
HERKESİN GÖZÜ ÖNÜNDE DEFALARCA BIÇAKLANDI
 
Batman'da şehirlerarası otobüs terminalinde bıçaklanarak öldürülen Suat Yüksekbağ'ın (20), kan davasına kurban gittiği ortaya çıkmıştı.  Yüksekbağ'ı defalarca bıçakladıktan sonra ellerindeki bıçak ve sopayla başında bekleyerek, polislere ve yardım etmek isteyenlere engel olan R.K. ve A.K. adlı kardeşler tutuklandı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler