Vali Ahmet DENİZ'in Jandarma Teşkilatı'nın 179. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

Ülkemiz ve milletimizin huzurunu, can ve mal güvenliğini; zaman mefhumu gözetmeksizin görevini büyük bir özveriyle yerine getiren Jandarma Teşkilatı’nın, 179. kuruluş yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için çalışan, suç ve suçlularla mücadelede dünya çapında örnek olan Jandarma Teşkilatımız, görevini fedakârca yerine getirmesiyle halkımızın güvenlik kuvvetlerimize olan güvenini artırmaktadır.
 
Jandarma Teşkilatı; eğitimli personeli, çağın gereklerine uygun teknolojik donanımı, disiplini, vatan sevgisi ve üstün vazife bilinciyle görev ve sorumluluklarını yerine getirmektedir.
Günümüz dünyasının her alanda yaşanan gelişmeleri karşısında Jandarma Teşkilatımızın insan kaynakları, teknoloji ve alt yapı yönünden çağın gerekleri doğrultusunda kendini geliştirmekte, başarısını sürekli kılmak için büyük gayret sarf etmektedir.
 
Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasında bu güne kadar üstün başarı ile görevini yerine getiren jandarma teşkilatımızın, bundan sonra da üstlendiği zorlu görevi başarıyla sürdüreceğine inanıyorum.
 
 Bu duygu ve düşüncelerle Jandarma Teşkilatımızın 179. kuruluş yıldönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi ise minnetle anıyor, tüm Jandarma personeline aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler