Vali Ahmet Deniz, Kozluk ilçesini ziyaret etti

Vali Ahmet Deniz, Kozluk ilçesini ziyaret etti

Vali Ahmet Deniz, çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Kozluk ilçesi ve Tuzlagözü Köyünü ziyaret etti.
 
Kozluk ilçe ziyaretinde, Kaymakam Osman Bilici, ilçe Belediye Başkanı Veysi Işık ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Deniz, Kozluk Kız Yatılı Bölge Ortaokulunu ziyaret ederek, sınıflarda incelemelerde bulundu, öğrenciler ile bir süre sohbet ederek, kendilerine kitap hediye etti. Daha sonra okulun öğretmenleriyle bir araya gelen Vali Deniz, eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgi aldı, öğretmenlerle bir süre sohbet eden Vali Deniz, Akademik eğitimin yanında, ayrıca çocuklarımıza her fırsatta milli ve manevi değerlerimizi Ülkemizin birlik ve beraberliği, kardeşlik duygusu, vatan ve bayrak sevgisini anlatmalısınız. Bunun yanında her fırsatta aile ziyaretlerini gerçekleştirelim. Çünkü ailelerle kuracağınız iletişim hem çocukların eğitimine hem de birlik ve beraberliğimize önemli katkıları olacaktır ” diye konuştu.
 
VALİ DENİZ, TUZLAGÖZÜ KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ
 
İlçe merkezi ziyaretlerinin ardından Tuzlagözü köy meydanında vatandaşlarla bir araya gelen Vali Deniz, vatandaşlarla bir süre sohbet edip sorun ve taleplerini dinledi.
 
TUZLAGÖZÜ İLKOKULU VE ORTAOKULUNU ZİYARET ETTİ
 
Tuzlagözü köyünde eğitim-öğretim faaliyeti yürüten Tuzlagözü İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret eden Vali Deniz, öğrencilerle yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti. İlk olarak Tuzlagözü İlkokulunu ziyaret eden Vali Deniz burada eğitim gören ana sınıfı öğrencileri ile yakından ilgilenerek kendilerine çeşitli hediyeler verdi. Tuzlagözü İlkokulu ziyaretinin ardından Tuzlagözü Ortaokuluna geçen Vali Deniz, sınıfları gezerek öğrenciler ile bir süre sohbet etti, kendilerine kitap hediye etti. Daha sonra okulun öğretmenleriyle bir araya gelen Vali Deniz, öğretmenlerle bir süre sohbet ederek, öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu belirten Vali Deniz, “Eğitim-öğretim faaliyetlerin yanında çocuklarımıza, sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü ve kardeşliği milli ve manevi değerlerimizi her fırsatta anlatmalısınız.  Bunun yanında aile ziyaretlerine de önem göstermeliyiz. Çünkü ailelerle kuracağınız iletişim hem çocukların eğitimine hem de birlik ve beraberliğimize önemli katkıları olacaktır ” diye konuştu.
 
VALİ DENİZ, VATANİ GÖREVİNİ YAPAN ASKERLERİ ZİYARET ETTİ
 
Kozluk ilçesine bağlı Tuzlagözü Karakolunda vatani görevini yapan askerleri de ziyaret eden Vali Deniz,  karakolda incelemelerde bulunarak, komutanlardan bilgi aldı. Askerlerle birlikte öğlen yemeği yiyen Vali Deniz, güvenlik birimlerimiz terörle mücadelede çok önemli bir görev ifa ettiklerini belirterek, yürüttükleri çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür etti.  Vali Deniz ve beraberindekiler askerlerle toplu fotoğraf çektirdikten sonra karakoldan ayrıldı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler