Vali Deniz, Gerçüş’teydi

Vali Deniz, Gerçüş’teydi

Vali Ahmet Deniz, çeşitli inceleme, toplantı ve köy ziyaretlerinde bulunmak üzere Gercüş ilçesine gitti.
İlçe ziyareti sırasında Vali Deniz'e; İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Bakçepınar, İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer,  İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Sünger, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, Çevre ve şehircilik İl Müdür Vekili Muzaffer Özkan ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Mehmet Demir eşlik etti.
 
MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
 
Gercüş Kaymakamı Ünal Koç ve kurum yöneticileri tarafından karşılanan Vali Deniz, daha sonra ilçeye bağlı mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Yatılı Bölge Okulu konferans salonunda düzenlenen muhtarlar toplantısına katılan Vali Deniz, muhtarların sorun ve taleplerini dinledi. Muhtarlara hitaben bir konuşma yapan Vali Deniz, "Ramazan ayının rahmeti, bereketini ve tüm güzelliklerini hep beraber yaşıyoruz.  İnşallah birlik, beraberlik ve huzur içerisinde bir bayram geçiririz" dedi. Muhtarların mahalle ve köylerde devletin temsilcileri olduklarını belirten Vali Deniz,  "Muhtarlar halkla devlet arasında köprüdürler. Birçok şeyi sizin aracılığınızla halka iletiyoruz. bu nedenle çok önemli bir görevi ifa ediyorsunuz" diye konuştu. Terörle mücadeleye başarılı bir şekilde devam edildiğini belirten Vali Deniz, tek bir silahlı terör örgütü mensubu kalmayıncaya kadar mücadelemiz kararlı bir şekilde devam edecektir. Çocuklarımızın terör odaklarının tuzağına düşmemesi için dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulunarak, "Milli, manevi değerlerini özümsemiş, vatanına, bayrağına ve milletine bağlı bir gençlik yetiştirmek bizim asli görevimizdir" dedi.
 
SAĞLIK VE EĞİTİM YATIRIMLARINI YERİNDE İNCELEDİ
 
Toplantının ardından ilçede yapımı devem eden 20 derslikli ilköğretim okulu inşaatını ve yapımı tamamlanmak üzere olan 30 yataklı ilçe devlet hastanesi binasında incelemelerde bulunan Vali Deniz, yetkililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kamu yatırımlarını sıklıkla denetlenmesini isteyen Vali Deniz, binaların eksikliklerin giderilmesi konusunda yetkililere talimat verdi.
 
KÖYLERİ ZİYARET ETTİ
 
Ziyaret ve incelemelerin ardında Gercüş ilçesine bağlı Yamanlar, Gökçepınar, Çukuryurt ve Akyar köylerini ziyaret eden Vali Deniz, köy sakinleriyle bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi. Köy ziyaretleri sırasında köy muhtarları ve vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgiye karşılanan Vali Deniz, vatandaşlarla yakından ilgilenerek, sorun ve isteklerini dinledi. Köylerin taziye evlerinde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Deniz, köylerimizde vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek için altyapı ve üstyapı yatırımlarının yapıldığını, ulaşım sıkıntısı olan köylerin yollarına BSK asfalt çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirterek, "Vatandaşa hizmet etmek bizim asil görevimizdir. Vatandaşın memnuniyeti bizim için her şeyden daha önemlidir. Asıl olan birlik, beraberliğimize ve kardeşliğimize sahip çıkmaktır. Bölgemiz 30-40 yıldır bölücü terör örgütünün baskısı nedeniyle çok büyük sıkıntılar çekti. Sağlanan huzur  ve güven ortamıyla birlikte bu sıkıntıları atlattık.İnsanlarımız istediği saatte cadde ve sokaklarda rahat bir şekilde dolaşıyor. Bize düşen; bu güven ve huzur ortamına sahip çıkmak ve huzurumuzu bozmaya çalışan hainlere yüksek sesle karşı durmaktır" diye konuştu.
 
KÖY ÇOCUKLARINA KARNE HEDİYESİ
 
Ziyaret ettiği köylerde çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Vali Deniz, çocuklarla yakından ilgilenerek, kendilerine karne hediyesi olarak oyuncak ve kitap verdi. Vali Deniz, ziyaret ve incelemelerin ardından akşam saatlerinde ilçeden ayrıldı.

Vali Deniz, Gerçüş’teydi

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler