VALİ DENİZ, PETROLSPOR ‘LU FUTBOLCULARLA ANTRENMAN YAPTI

VALİ DENİZ, PETROLSPOR ‘LU FUTBOLCULARLA ANTRENMAN YAPTI

Hafta sonu deplasmanda karşılaştığımız Çanakkale Dardanelspor’u 2-1 mağlup eden Petrolspor’da TP tesislerinde yapılan ilk antrenma Batman Valisi Ahmet Deniz’de katıldı.

Çarşamba günü sahasında ağırlayacağı Yeşil Bursaspor maçının hazırlıklarını aralıksız sürdüren Petrolspor, seriyi yakalama peşinde. TP Spor tesislerinde yapılan antrenmana Batman Valisi Ahmet Deniz’de eşlik etti. Antrenmanda Vali Deniz ve futbolcular bir süre tek pas çalışması yaptıktan sonra tek kale maç yaptı. Tek kale maçın ardından yapılan çift kale maç ile antrenman son buldu. Alınan galibiyet ile keyifleri yerinde olan oyuncularla tek tek ilgilenen Vali Deniz, futbolculara destek verdi. Yeşil Bursaspor maçını kazanarak iç saha şansızlığının kırılması gerektiğini belirten Vali Deniz, “Deplasmandaki Dardanelspor galibiyeti nedeniyle herkesi tebrik ederim. Çok güzel sonuçlar alacağımıza inancım tamdır. İç saha şansızlığımızı kırmamız gerekiyor. Ben futbolcu ve teknik heyete güveniyorum. Ümidimizi kırmayalım. Biz bir çok takımdan başarılıyız. Yeter ki ümit edelim ve inanalım. Ben hepinizi tekrar tebrik eder başarılar dilerim.”diye konuştu.

Antrenmanı izleyen Petrolspor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez ise, oyuncuların her maçı kazanmak için mücadele edeceğini ifade ederek, kendilerine destek olan Vali Deniz’e teşekkür etti.

Vali Deniz, daha sonra futbolculara baklava ikramında bulundu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler