VALİ ŞAHİN "AYAKLARIMIZ YERE BASACAK"

VALİ ŞAHİN "AYAKLARIMIZ YERE BASACAK"

**İçişleri Bakanlığınca Batman Belediyesi Başkanvekilliğine atanan Vali Hulusi Şahin, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Vali Şahin: “Görevlendirildiğim süre zarfında Belediyemizde güzel hizmetler yapmaya çalışacağız. Şeffaf olacağız, hiçbir suretle mali yönden disiplini kaçırmayacağız. Doğru projeler ve doğru hamlelerle yürüyeceğiz. Sonuçta şehir bunu görecek ve anlayacaktır” dedi.
 
BU AY ÖDENMESİ GEREKEN 90 MİLYON TL BORÇ VAR”
 
İçişleri Bakanlığının soruşturması kapsamında Belediye Başkanvekilliğine atanan Vali Hulusi Şahin, Belediye Meclis toplantı salonunda basın toplantısı düzenledi. Görevlendirildiği süre içerisinde şehre güzel hizmetler kazandırmayı hedeflediklerini belirten Vali Şahin: “Çok önemli problemleri var belediyenin. Bunları çözmeye çalışacağız. Mali tablosu belediyenin kısa bir bakışla biraz önce Defterdar bey izah etti. Kendilerinin bir yılda bıraktığı tablo kötü. Bu ay ödenmesi gereken 90 Milyon TL borç var. Artık geçmişe bakmayacağız, geleceğe bakacağız. Şehre katkı sağlamak, bünyevi problemlerini, çöp, arıtma, yetersiz yeşil alan ve imar gibi çok sorun var. Bunları çözmek için elimizden geleni yapacağız. Başkan Yardımcısı olarak Çevre ve Şehircilik İl Müdürümüz Muzaffer Özkan, Defterdarımız Ali Osman Bilgili ve daha önce Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Adnan Yörük’ü görevlendirdik. Başkan yardımcısı vekili olarak çalışacaklar” dedi.
 
 
“AYAKLARIMIZ YERE BASACAK”
 
Şahin, şöyle devam etti: “Hepimizin işi gücü var. Bizim makamımız-mevkimiz var. Bizim böyle bir hevesimiz yok. Büyük bir mesaimizin üzerine binen ikinci bir yükle karşı karşıyayız. Fakat şehrimizi, milletimizi seviyoruz. Vatandaşımıza güzel hizmetler yaparak, onun manevi tatminiyle memnun olmak en büyük hedefimiz. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Şeffaf olacağız, hiçbir suretle mali yönden disiplini kaçırmayacağız. Ayaklarımız yere basacak. Şehrin geleceğini, çocuklarını borçlandırmak asla istemeyeceğiz bir şey. Bunun yerine doğru projeler, doğru hamlelerle yürüyeceğiz. Sonuçta şehir bunu görecek ve anlayacaktır.”
 
“KİMSEYİ EKMEĞİNDEN ETMEYECEĞİZ”
 
Basın toplantısında gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Başkanvekili Şahin: “İşçilerle ilgili sözleşmeli olabilir ya da iş kanunu kapsamında çalıştırılanlar olsun hiçbir işçimizi, hiçbir personelini kapı dışarı atmak ve ekmeğiyle oynamak gibi bir düşüncemiz asla söz konusu olmaz. Fakat bir takım durumu olanlar olabilir, onlarla ilgili özel şartlar kullanılabilir. Fakat her hangi bir cürüm işlemeyen, iş akdinin feshini gerektirmeyecek durumda olanlarla ilgili bir işlem yapmamız söz konusu değil. Önceki yönetim bunu yaptı. Mağdur olan kardeşlerimiz oldu, onların da mağduriyetini hızlı şekilde gidereceğiz” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler