Voleybol branşı Çiftçi’ye emanet

Voleybol branşı Çiftçi’ye emanet

Batman Voleybol İl Temsilciliğine ilimizin tanınmış isimlerinden genç iş adamı ve spor camiasında son derece sevilen Eyüp Can Çiftçi atandı.
 
Türkiye Voleybol Federasyonu Batman İl Temsilciliğine Genç iş adamı Muhammet Eyüp Can Çiftçi’nin atanması camiada büyük bir heyecanla karşılandı. Kendisini bu göreve layık görenlere teşekkür eden ve aynı zamanda Makine Mühendisi olan Spor adamı ve Voleybol İl Temsilcisi Çiftçi, uzun yıllar Batman voleyboluna hizmet ettiğini dile getirilerek büyük bir sorumluluk aldığının farkında olduğunu belirtti.
 
“KURUMLARLA KOORDİNELİ ÇALIŞACAĞIZ”
 
Çiftçi yaptığı açıklamada, “10 yıllık profesyonel voleybol oyunculuk kariyerimle birlikte yaklaşık 15 yıl da Voleybol Batman il hakemi olarak camiamıza hizmet ettim. Tüm Kamu Kurum Kuruluşları, Sivil Toplum Örgütleri, Spor Kulüpleri, okullar, antrenörler ve voleybol insanları ile ivedilikle görüşme yaparak ilimizde voleybolumuzu daha yukarılara taşımak için uğraşacağız. Başta Valimiz, Belediye Başkanlarımız, Milli Eğitim Müdürümüz, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz, Okul Müdürlerimiz, Antrenörlerimiz, sporcularımız ve tüm camia ile birlikte voleybolu hak ettiği yere taşıyacağız.  Özellikle Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren ve Spor bölümüyle koordinemiz Batmanlı gençlerin keşfedilmesi ve eğitilmesi olacak. Voleybola gönül vermiş tüm dostlarımıza ulaşıp yeni sevdalı gençler bulmak yolunda çaba sarf edeceğiz. Türkiye Voleybol Federasyonu Batman İl Temsilcisi olarak bu göreve atanmış bulunmaktayım. Şahsıma il temsilciliği görevini layık gören Türkiye Voleybol Federasyonu ve tüm değerli arkadaşlara teşekkür ederim. Elimizi taşın altına koyarak yarınımızın teminatı olan gençlerimiz ve çocuklarımız için daha çok çalışacağız” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler