WUSHU Aday Hakem Kursu ve Terfi Sınavı Yapılacak

WUSHU Aday Hakem Kursu ve Terfi Sınavı Yapılacak

İlimizde WUSHU spor dalında aday hakem kursu ve terfi sınavı başvuruları başladı,  hakem kursu ve terfi sınavı 4 Mayıs tarifinde başlayacak.
 
Bundan önce antrenörlük kursu açtık, şimdide hakemlik kursu açıyoruz diyen WUSHU Doğu ve Güneydoğu Anadolu Genel Koordinatörü Abdülaziz Velioğlu; “WUSHU aday hakem kursu ve terfi sınavı 04-05 Mayıs 2019 Batman Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü spor salonunda yapılacak. Şartları tutan katılımcılar kayıt için 04 Mayıs 2019 Cumartesi günü 08.00 – 09.00 saatleri arasında Batman Gençlik ve Spor  Kapalı  Salonunda hazır olacaklardır. Saat 10.00’a kadar kayıtlar devam edecek olup, Hakem Eğitim Kursu ve Terfi Semineri aynı gün saat 14.00’da başlayacaktır. Katılımcılar dosyalarını eksiksiz bir şekilde kayıt esnasında kurs yetkilisine teslim edecekler,  eksik evrakı olanların dosyaları ise kabul edilmeyecektir.
 
 Batman’ı bölgemizin ve ülkemizin spor merkezi yapma hedefimiz doğrultusunda federasyonumuzun kurs ve sınavlarının ilimizde gerçekleşmesine önem veriyoruz. Bu çalışmalar aynı zamanda işsizlikte birinci sırada olan ilimizde istihdama da katkı sunmakta, şartları tutan adayların hakem olmalarına imkan tanınmakta ve gerek ulusal gerekse uluslar arası şampiyonalarda görev alabilme olanakları olmaktadır. Spordaki  başarı hedefimizin yanında teknik  ve hakemlikte de hedefimiz başarıyı en üst seviyede tutmaktır. Ben şimdiden hakemlik kursuna  ve terfi sınavına katılacak tüm adaylara başarılar diliyorum. Bu çalışmalarımızda  bize desteğini esirgemeyen  il idarecilerine  gençlik spor il müdürlüğüne ve sesimizi kamuoyuna duyuran tüm  basın  mensuplarına teşekkür ediyorum” dedi.
 
WUSHU aday hakem kursu için istenilen evraklar;  Bilgi formu ve dilekçe,  Adli Sicil kaydı, İl Spor Müdürlüklerinden alınan sporcu ceza kaydı,  4 adet vesikalık fotoğraf,  Lise mezuniyet belgesi (Milli sporcularda tahsil şartı aranmaz),  Nüfus cüzdanı fotokopisi,  Wushu lisansı fotokopisi (2019 yılı vizeli),  Garanti Bankası Ankara / Anafartalar cd. Şubesi 711 / 6299022 nolu Wushu Federasyonu Hesabına yatan; Wushu Aday Hakem kursu ve Kimlik Kartı için 200 TL dekontun aslı ve 1 adet şeffaf mavi dosya
 
  WUSHU Hakem Terfi Kursu İçin İstenilen Evraklar; Bilgisayar ortamında doldurulmuş fotoğraflı Bilgi formu ve dilekçe,  Mevcut Hakem belgesinin fotokopisi, Savcılıktan alının sabıka  kaydı,  İl Spor Müdürlüklerinden alınan sporcu ceza kaydı, Nüfus Cüzdanı fotokopisi,  2019 yılı vizeli Wushu lisansı fotokopisi, Dört adet vesikalık fotoğraf, Terfi ücretinin yatırıldığına dair banka dekontu (Aday hakemlikten Bölge hakemliğine terfi ücreti 250 TL / Bölge hakemliğinden Ulusal hakemliğe terfi ücreti 300 TL),  Aday hakemlikte bir yıllık bekleme süresini tamamlayanlar Bölge hakemliğine terfi edebilecektir. Bölge hakemliğinde iki yıllık bekleme süresini tamamlayanlar Ulusal hakemliğe terfi edebilecektir ve  Bir adet şeffaf plastik mavi dosya. İrtibat :Abdülaziz VELİOĞLU  Gsm: 0551 586 86 11

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler