YAKIT ZAMI SEKTÖRÜ DURMA NOKTASINA GETİRDİ

YAKITA ZAM SEKTÖRÜ VURDU

Batman Şoförler Odası Başkanı Cemil Turan akaryakıt, doğalgaz ve elektrik fiyatlarına gelen zamlardan sonra, şoför ve esnafların bitme noktasına geldiğini söyledi.
 
Akaryakıt, doğalgaz, elektrik ve temel ihtiyaçlara yapılan zamların en kısa zamanda geri çekilmesi gerektiğini belirten Batman Şoförler Odası Başkanı Cemil Turan “Fiyatlara her geçen gün yapılan zamlardan sonra, önlemi alınmadır. Eğer önlem alınmazsa şoför esnafı kontağı, esnaflarımız kepenklerini, elektrik ve doğalgaz gücüyle çalışan fabrikalarımız ise kapanma durumuna gelecektir. Buda beraberinde binlerce insanımızın işsiz kalacağı anlamına geliyor.
 
Devletimizin ekonomi hamleler yapması gerekir. Böyle devam ederse, çok ciddi ekonomik sıkıntılar ortaya çıkacaktır. Kime dokunuyorsak,  bin ağ işitiyoruz. Halkımız ekonomik olarak adeta kan ağlıyor.  Hepimizin eli kolu bağlanmış, yapılacak iyileştirmelere bakıyoruz. Gerekli önlemler ve ekonomik iyileştirmeler yapılmalıdır. Batman Şoförler Odası olarak yönetimimizle birlikte elimizi her zaman taşın altına koymaya hazırız.” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler