YARASALAR “BU ŞEHRE İHANET ETMEYİN”

YARASALAR “BU ŞEHRE İHANET ETMEYİN”

Batman Yarasalar Taraftar Grubu Petrolspor’un TPAO’ya devri ile ilgili açıklama yaptı.
 
Yarasa taraftar grubu tarafından yapılan açıklamada “Maalesef kulübümüzün futbolcularının tümünün başka takımlarla anlaşmasıyla birlikte takımımızda deyim yerindeyse futbolcu kalmadı. Takımımızın mali yönden kötü gidişatı devam ederken bilindiği üzere TPAO takımımıza talip oldu. Ancak mevcut yönetimin ve mevcut yönetiminin desteklediği bir takım kimselerin takımımızı mali yönden rahatlatacak bu devre engel olma çabası içerisinde olduğu bilgisini aldık. Takımın TPAO’ya devri durumunda yıllarca mali yönden rahatlayacağı aşikardır.
 
Mali yönden kulübe hiçbir katkı sağlamayan mevcut yönetimin takımın devrini engelleme amacını çok iyi bilmekteyiz. Takımımızın mevcut durumunun devamı durumunda yıllardır hasretini çektiğimiz 2. Lige kısa süre içerisinde maalesef ki tutunamayacağız barizdir. Bu sebeple farklı amaçlar ile kulübün devrini engelleyen ve takıma zarar verenler bilmelidir ki bu durumda 2022-2023 sezonunda en ağır şekilde hesaplaşacağız.
 
Takımın özlemini çektiği kurumsal kimliğe ulaşmasına engel olanlar 2022-2023 sezonunda hesabını verecektir. Bu takımın daha iyi günlere ulaşmasına engel olmayın. Bu durumu bozma çabasına girişmeyi aklınızdan geçirmeyin. Bu durumda Batman Şehir Stadyumu’na gelişiniz sizler için bir çileye dönüşecektir. Bu şehre ihanet etmeyin. Takımı devredin” denildi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler