YARASALAR "PETROLSPOR SEVDAMIZ"

YARASALAR "PETROLSPOR SEVDAMIZ"

 
Bölgesel yayına yapan, Batman Radyo Yüksel'de yayınlanan "SPOR GÜNDEMİ" Programına konuk olan Ozan Büyükkaya taraftarın tel örgülerden rahatsız olduğunu ifade etti.
 
Yarasalar Gençlik Derneği Başkanı Çağdaş Ozan Büyükkaya, Radyo Yüksel’de, Feridun Yeni, Aytekin Alptekin ve Salih Eroğlu'nun yönettiği, "Spor Gündemi" programına katılarak, taraftarların sorun ve taleplerini kamuoyuyla paylaştı.
 
“RİZE’DE 90 SANTİM BİZ DE 2 METRE 70 SANTİM”
 
Gazetemiz yazarlarından Aytekin Alptekin’in de yer aldığı spor gündemi programında soruları cevaplayan Çağdaş Ozan Büyükkaya, özellikle stadyumdaki tel örgülere dikkat çekti. Büyükkaya; “Statta bulunan güvenlik telleri nedeniyle maraton bölümündeki taraftarlar, maçı net bir şekilde takip edemiyor ve bu nedenle taraftarlarımız durumdan son derece rahatsız. Tellerin makul bir seviye çekilmesi için yaptığımız başvurular cevapsız kalıyor. Oysa biz Yarasalar olarak, yılın en centilmen taraftar ödülünü almış bir gurubuz. Yaptığımız araştırmalara göre de, Rize’de yapılan stadyum ile Batman’a yapılan stadyumun projeleri bire bir aynı. Orada tel örgünün yüksekliği 90 santim, biz de ise 2 metre 70 santim. Yasada da kabulü olarak, taraftarın seyrini etkilemeyecek biçimde olması gerektiği yer alıyor. Şuan bunun ilgili kurumlarla görüşmelerimiz sürüyor. Eğer sağlıklı bir netice alamazsak, dernek olarak hukuk mücadelesi başlatacağız.”
 
“YENİ YÖNETİMDEN BİZİ ARAYAN SORAN YOK”
 
Petrolspor’a olan destekleri ve yeni yönetim kurulu hakkında da açıklamalarda bulunan Büyükkaya; “Yeni yönetim kurulu ile hiçbir diyaloğumuz yok. Ne bizi arayan, ne de soran var. Bizim sevdamız Batman’a ve Petrolspor’adır. Yıllar takımın itekleyici gücüyüz ve bu her zaman böyle olacak. Şu anda da takımımız çok zorlu bir süreçte, her maçımız bir final niteliği taşıyor. Bu nedenle yönetim konusunu şuan için rafa kaldırdık, ancak sezon sonunda biz de sözümüzü söyleyeceğiz. Çünkü şuan ki davranış biçimi algılayamadığımız bir durum. Bizim kendileriyle bir sorunumuz yok, onların var mı bilemiyorum.” İfadelerini kullandı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler