Yaşam hastanesi engelli çalışanlarını unutmadı

Yaşam hastanesi engelli çalışanlarını unutmadı

Özel Batman Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinç, hastanede görevli olan engelli personelin ‘3 Aralık Dünya Engelliler Gününü’ unutmadı.
 
Özel Yaşam Hastanesi, 3 Aralık Dünya Engelliler gününde hastanede çalışan engelli personelle bir araya gelerek ödüllendirdi. Bünyesinde çalıştırdığı engelli personeliyle her sene bir araya gelmeyi ihmal etmeyen Batman Özel Yaşam Hastanesi, 3 Aralık Dünya Engelliler gününde de hastanede çalışan engelli personelle bir araya geldi. 
 
 
Personelleriyle pasta kesen Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinç, Hastane Müdürü Burhan Dinç  3 Aralık’ı kutladı. Her zaman engellilerin yanında olduklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinç: “Engelli çalışanlarımız ve hastalarımız için her zaman elimizden geleni yapacağız ve yanlarında duracağız. Engelli vatandaşlarımızı sadece bir gün değil yılın 365 günü hatırlamamız ve anlamamız gerekir. Hastane olarak engelli vatandaşlara her zaman öncelik tanıyoruz. Günleri nedeniyle hastanemizde çalışan engellileri unutmayarak ödüllendirdik. Tüm engelli kardeşlerimize sağlık, mutluluk ve güzel günler diliyorum” dedi. (Alican Atak)
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler