Yeni Yılda da Etkinlikler Devam Ediyor

Batman Belediyesi’nin beğeniyle takip edilen kültür sanat etkinlikleri yeni yılın ilk ayında da her yaşa hitap edecek dolu ve renkli programlarla izleyicilerle buluşacak.

Her ay birbirinden zengin etkinliklerle Batmanlılara unutulmaz anlar yaşatan Belediye Ocak 2019 kültür sanat etkinlikleri programı, animasyon filmler, çocuk ve yetişkin tiyatro oyunları, şiir dinletileri ve konserlerden oluşup, 7’den 77’ye her yaş grubu ve sosyal kesime hitap edecek şekilde hazırlandı.

 

Ocak ayı programında  Buz Devri Büyük Çarpışma, Angry Birds , Karlar Ülkesi, Coco, Moana, Rio 2, Ferdinand gibi animasyon sinema gösterimlerinin yanı sıra Bremen Mızıkacıları, Minyonlar, Kırmızı Başlıklı Kız, Köstebekgiller ve Ormanlar Kralı adlı tiyatro oyun gösterimleri  çocuk izleyicileriyle, Tamara’nın Çığlıkları adlı tiyatro oyunu ise yetişkin izleyicileriyle buluşacak.

 

Program kapsamında Batmanlılar ayrıca; Türkçe Pop Müzik Sanatçısı Bora Duran, Batman Belediyesi Bağlama Kursu Müzik Topluluğu, Anadolu Nefesli Beşlisi ve Ruşen Alkar’ın yer aldığı salon konserleri, Ahmet Selçuk İlhan ile Şiir Dinletisi, Alihan Samedov ile Balaban Dinletisi’nin yanı sıra muhteşem sahne gösterileriyle Reng-i Hakkari Anatolian’ın performansını izleme şansı bulacak.

 

Ücretsiz bilet uygulamasına geçen Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, vatandaşların etkinlik biletlerini 3 gün önceden Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezinden temin edebileceklerini hatırlatırken, etkinlik saatinden 10 dakika önce tüm misafirlerin salondaki yerlerini almaları istendi. Vatandaşlar etkinliklerle ilgili detaylı bilgi ve duyuruları, Batman Belediyesi resmi web sayfası www.batman.bel.tr

 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler