YENİDEN REFAH’TAN OBJEKTİF'E ZİYARET

Yeniden Refah Partisi İl yönetimi, gazetemiz objektifi ziyaret etti. İl Başkanı Ziyaülhak Yamaç; ‘’Kutuplaşmadan uzak Batmanlılık bilinci oluşturmak istiyoruz’’ dedi.

Batmanlılık Bilinci Oluşturmak İstiyoruz

        Yeniden Refah Partisi Batman İl Başkanı Ziyaülhak Yamaç, yerel siyasette Batmanlılık bilincini oluşturmak için çabalayacaklarını belirtti Yamaç; "Batman lobisinin oluşması için öncelikle Batmanlılık bilincinin oluşması gerekiyor. Çevre illerimizde ve Türkiye'nin her beldesi ve şehrinde insanların yaşadığı yere olan aidiyet duygusunun güçlü olduğu ama ne yazık ki bu aidiyet duygusu Batman'da oldukça zayıf." dedi.

 

Pozitif Siyaset Yürüteceğiz

Teşkilat Başkanı Adnan Demir, Halkla İlişkiler Başkanı Şefik Aydın, Tanıtım Medya Başkanı Tekin Aldemir ve Gençlik kolları başkanı Hamza Bulut ile beraber gazetemizi ziyaret eden Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ziyaülhak Yamaç, ‘’ Çevre illere baktığımızda lobisi olmayan tek il Batman’dır. Yapıcı, pozitif bir siyaset yürüteceğiz. Tek amacımız kentin sorunlarını çözmektir. İdeolojik davranmak istemiyoruz, bizimki faydalı toplumsal siyaset olacak’’ dedi.

Reel siyaset prensibiyle hareket edeceklerini ifade eden Yamaç, "Toplumun sorunlarına reel ve yapıcı bir perspektifle yaklaşacağız. Uç ve marjinal siyasetten uzak duracağız. Ayrıca DEDAŞ hakkında insanlarımıza aleni bir zülüm var ortada. Bu zulmün ortadan kalkması için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. Halkın Refahı, kalkınması ve huzurunu üst seviyelere çıkarmak ancak Millî Görüş ruhuyla olabilir." şeklinde konuştu.

 

Teşkilatlanmamız Devam Ediyor

Yanaç, İlçe kongrelerini önümüzdeki haftadan itibaren başlayacaklarını. İl kongresinin ise Pandemi dolayısıyla 5 ay sonra yapılacağını, yakın zamanda ilçe teşkilatlarının kuruluşunu ilan edeceklerini söyledi..

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler