YEŞİL-MAR AVM’DEN BÜYÜK AÇILIŞ

Batmanlı genç iş insanı Fırat Tunç’un sahipliğini yaptığı Yeşil – Mar AVM, 3. Şubesini Gültepe Mahallesinde görkemli bir şekilde açtı.

Komanda mahallesi ve Dörtyol'da şubeleri bulunan Yeşil-Mar AVM, 2 yıl içinde adından söz ettirmeyi başardı. Açılış kurdelesini AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti İl Başkanı M. Akif Gür, İl Genel Meclis Başkanı Abdulvahap Akbaş, ASKON Batman Şube Başkanı Selman Nasıroğlu, MÜSİAD Batman Şubesi Başkan vekili İrfan Özdemir ve yönetimi, Kamu kurum ve kuruluş Müdürleri, STK temsilcileri,  iş adamları, Oda Başkanları ve çok sayıda davetli birlikte kesti. 

 

“3 ŞUBEDE 120 KİŞİ İSTİHDAM EDİLİYOR”

 

Açılışta kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür eden Yeşil-Mar AVM Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Tunç, açtıkları 3. Şubeyle istihdam sayısını 120’ye çıkardıklarını söyledi. İş Adamı Tunç; “Halkımıza hizmet etmeyi kendimize ilke edinmişiz. Batman için hizmet etmeye devam ediyoruz. 3. Şubemizle her geçen gün hızla büyüyoruz. Şu anda istihdam sayısını 120’ye çıkardık. Yeni Şubelerimizin devamı gelecek. Kaliteli ürünler, uygun fiyat ve her zaman indirimli kampanyalarımızla halkımızın hizmetkârıyız. Halkımızın da yerli marketlere daha çok önem vermesini istiyoruz. Çünkü ürünlerimizin %90’nını yerli tedarikçilerimizden sağlıyoruz. Buda sıcak para akışının ilimizde kalmasını sağlıyor. Onun için halkımızın da market ihtiyaçlarını bizim gibi yerel marketlerden yapmalarını istiyoruz.” diye konuştu.  

 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler