AKSOY, proje tanıtım toplantısına katıldı

AKSOY, proje tanıtım toplantısına katıldı

Batman Belediyesi Başkanvekili Ertuğ Şevket AKSOY, DİKA ve Batman Üniversitesinin işbirliğiyle Batman Ticaret Borsası toplantı salonunda Lisanslı Depoculuk fizibilite çalışmasına yönelik yapılan tanıtım toplantısına katıldı.

Batman ve bölge tarımının gelişmesi, pazar bulması ve tarım ürünlerinin kalitelerinin korunup sınıfsal bir yapıya dönüştürülmesi amacıyla yapılan toplantıya Vali Ahmet Deniz, Batman Belediyesi Başkanvekili Ertuğ Şevket AKSOY, Batman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güneş ve Genel Sekreter Vehbi Akbulut, DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altundağ, Batman Üniversitesi Rektör Vekili Ziyaeddin Mamedov, proje ortakları, odalar ve bir kısım STK üyesi katıldı.

Genç girişimcilere sertifikaları verildi

Lisanslı Depoculuk fizibilite çalışmasına yönelik yapılan tanıtım toplantısı ardından Vali Ahmet DENİZ ve Batman Belediyesi Başkanvekili Ertuğ Şevket AKSOY gernç girişimciler ile bir araya geldi. KOSGEB tarafından desteklenen genç girişimcilere toplantı ardından Vali DENİZ ve Başkanvekili AKSOY tarafından sertifikaları verildi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler