YOLCU TRAFİĞİNDE BÜYÜK DÜŞÜŞ

YOLCU TRAFİĞİNDE BÜYÜK DÜŞÜŞ

Batman Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, Belediye toplu taşıma otobüslerinde koronavirüse karşı vatandaşa yönelik koruyucu önlemlerine devam ederken vatandaşların evde kalmaları yönünde de uyarılarda bulunuyor.
 
Batman Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, Belediye toplu taşıma otobüslerinde koronavirüse karşı vatandaşa yönelik koruyucu önlemlerine devam ederken vatandaşların evde kalmaları yönünde de uyarılarda bulunuyor. Belediye toplu taşıma otobüslerinin dezenfeksiyonunu rutin olarak sürdüren Belediye İşletme İştirakler Müdürlüğü, dijital göstergeli 35 otobüse ‘EVDE KAL’ yazılarıyla Batmanlıların evlerinde kalmaları için çağrıda bulunuldu.
 
Mart ayının ilk haftasında günde ortalama 31 bin 254 yolcu taşındığını aktaran Belediye İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, Mart ayının son haftasında günde ortalama taşınan yolcu sayısının 4 bin 233 yolcuya kadar düşüş gösterdiğini belirtti. Risk grubundaki vatandaşların sokağa çıkmalarının kısıtlanması otobüs taşımacılığında büyük düşüşe etken oluşturdu. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler