ZABITA SON UYARILARINI YAPTI

İŞYERİ ÖNÜ ARAÇ İŞGALİNE SON

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, araç park yerlerini şahsi araçları için işgal eden işyeri sahiplerine Zabıta Müdürlüğü personelince gerekli uyarıların yapıldığını söyledi.

 

Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bundan böyle hiçbir işyeri sahibinin kendi kişisel ihtiyacı için beton blok, briket, saksı, çiçeklik, lastik, reklam dubaları, blok briket, teneke, vs. gibi gereçlerle yol işgal etmesine müsaade etmeyecek.

 

Batman Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Belediye Eş Başkanı Dr. Mehmet Demir imzalı broşürleri esnaf ve vatandaşlara dağıtarak bundan böyle görüntü kirliliği oluşturan cisimlerle cadde ve sokakları şahsi menfaatleri için işgalde bulunanlara yönelik denetimlerin artarak devam edeceğini, yer işgali için yola bırakılan materyallere el koyarak ilgililer hakkında cezai işlem uygulayacağını hatırlattı.

 

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Batman’ın büyükşehir olma yolunda adım adım ilerlediğini, modern bir şehir görünümünde olan Batman’ın estetiğine yaraşır bir görünüme kavuşturulması için bu davranışların kesinlikle kabul edilemeyeceğini, kural ihlali yapanlara 5326 sayılı Kabahatler Kanununun 38/1 maddesine istinaden ceza-i işlem uygulanacağını ifade ettiler. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler