Zeki Gümşçülük İstanbul’da yeni yerinde.

Zeki Gümşçülük İstanbul’da yeni yerinde.

Zeki Kuyumculuk İstanbul- Beyazıt'ta yeni yerinde hizmet vermeye başladı.
 
Kuyumculuk Takı sektöründe 1984 yılından beri hizmet veren Zeki Gümüşçülük, farklı ve güncel modeller üretmenin yanı sıra, şube sayısını da artırmaya devam ediyor. 
 
 
1984 YILINDAN BERİ SEKTÖRDE
 
Zeki Gümüşçülük Genel Müdürü Zeki Bey, gümüşçülük ile ilgili şunları söyledi. “ 1984 yılından beri sektörün içindeyiz. Her zaman sektörün zirvesinde olmayı hedefliyoruz . Mezopotamya Bölgemizin sanatı olan Telkari ürünler ve Gümüşçülükteki yeni teknolojileri takip etmenin yanı sıra, yeni ve farklı model üretme gayreti içindeyiz. Müşterilerimize sürekli zarif, şık ve güncel modeller sunmanın gayretindeyiz.
 
 
81 İL VE DÜNYA ÜLKELERİ İLE ÇALIŞIYORUZ
 
Ülkemizin 81 vilayeti ile çalışıyoruz . Müşteri memnuniyeti firmamız olmazsa olmazlarındandır. Türkiye dışında, Avrupa, Ortadoğu ve Dünyanın birçok ülkesi ile çalışıyor, Yöremizin tasarımıolan  ürettiğimiz Telkari takıları Dünya ya tanıtıyoruz. Batmandaki fabrikamız ve satış mağazamız dışında,  İstanbul-Beyazıt’ta bulunan imalat merkezimizde de üretimimiz tam kapasite devam ediyor ve Dünya ülkelerinden gelen siparişlerimizi müşterilerimize zamanında yetiştirmeye çalışıyoruz.
 
 
TELKARİYİ BATMAN İLE BİRLİKTA TANITIYORUZ
 
 İstanbul, Beyazıt’ta imalat merkezimizin dışında büyük satış mağazamızda mevcut. Buraya gelen müşterilerimizin beğenisine,  başta Telkari ürünlerimiz olmak üzere tasarımlarımızı ve göz doldurucu ürünlerimizi sunuyoruz. Müşterilerimizin memnuniyeti bizleri memnun etmekle birlikte işimize daha sıkı sarılmamıza ve işimizi sevmemize vesile oluyor.Bunun yanı sıra Mezopotamya’nın kadim sanatı olan Telkari İşlemeciliğinin  Dünya ya tanıtırken memleketimiz Batman’ın adının da beraber anılması bizlere ayrı mutluluk veriyor.Sanatımızla Her platformda olduğu gibi Burada da Batmanımızı tanıtmaya devam ediyoruz. (Faruk ÇİFTÇİ)
 
 
 

2 Yorum

Orhan ŞEKER

Orhan ŞEKER

27 Kasim 2020
Yılladır rahatlıkla güvenle alışveriş yaptığım zeki gümüşçülük mağazasına kaliteli hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ed

Orhan ŞEKER

Orhan ŞEKER

27 Kasim 2020
Yılladır rahatlıkla güvenle alışveriş yaptığım zeki gümüşçülük mağazasına kaliteli hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ed

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler