BATMANLI TAŞKIRAN ODA BAŞKANI OLDU

Batman’lı Taşkıran, İstanbul’da oda başkanı oldu

İstanbul’da yapılan ‘İnternet Kafecilerve PlaystationEsnaf Odası’ seçimlerini Batmanlı genç iş insanı İlhan Çabas Taşkıran kazandı.
 
3 adayın yarıştığı oda seçimlerinde Batmanlı genç iş insanı İlhan Çabas Taşkıran, rakiplerine büyük fark atarak seçimlerden zaferle çıktı. 11 Ocak 2022 Salı günü Kadıköy’deki bir düğün salonunda yapılan oda seçimlerine delege ve üyelerin yanı sıra kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, STK’lar, Oda Başkanları, Siyasi parti temsilcileri, esnaflar ve çok sayıda davetli katılım sağladı.
 
‘BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR’
 
‘İstanbul İnternet Kafecilerve PlaystationEsnaf Odası’ seçimini kazanan Batmanlı genç iş insanı İlhan Çabas Taşkıran, bunun bir bayrak yarışı olduğunu ve en iyi hizmet edenin desteklenmesi gerektiğini söyledi. Başkan Taşkıran yaptığı açıklamada; “Bizler koltuğun değil, hizmet etmenin sevdalısıyız. Bizim için bu odanın kurulmasında ve bugünlere gelmesinde emeği geçenlerin her zaman gönlümüzde yerleri olacaktır. Onların yaptıklarının üzerine yeni hizmetler ekleyerek, odamızı ve odamıza bağlı esnaflarımızı daha iyi şartlarda hizmet üretmelerini sağlayacağız. Seçimde bizlere oy veren ve vermeyen herkese eşit, adaletli, şeffaf ve ilkeli bir şekilde yönetim kurulumuzla birlikte var gücümüzle hizmet edeceğiz. Odamızın seçimlerinde vermiş olduğumuz bütün sözlerimizin ve vaat ettiğimiz bütün hizmetlerimizin tek tek hayata geçirerek arkasında olduğumuzu hatırlatmak isteriz.
Üstlendiğimiz misyon ve vizyonun ne kadar ağır olduğunun farkındayız. Allah herkesten razı olsun. Şimdi hizmet etme zamanıdır. Bu zorlu süreçte her zaman yanımızda olanlara ise özel olarak teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
‘BİR YILLIK MAAŞIMI ODAYA BAĞIŞLIYORUM’
 
Seçim öncesi verdiği ilk sözünün, bir yıllık maaşını odaya bağışlamak olduğunu belirten Batmanlı genç iş insanı İlhan Çabas Taşkıran açıklamasına şöyle devam etti; “Esnaftan almaya ve soymaya değil, onları kalkındırmak için çalışacağız. Firmalardan değil, Distribütörlerden sektörümüze özel destekler sağlayacağız. Playstationcafelere yönelik haksız eğlence vergisi uygulamasının kalkması için gerekli girişimlerde bulunacağız. Esnaflarımıza hibe ve kredi desteklerinin sağlanması için tüm kamu kurum ve kuruluşlar nezrinde girişimlerimiz olacak. Açılış ve kapanış saatlerini esnaflarımızın talepleri doğrultusunda tekrar düzenleyeceğiz. Sektörün daha çok itibar kazanması için özel projelerimizi hayata geçireceğiz. Odamızda esnaflarımıza yapacağımız hizmetlerin yanı sıra, yardımlaşma ve dayanışma etkinliklerimizi de hayata geçireceğiz.
 
Kısacası İstanbul İnternet Kafeciler ve Playstation Esnaf Odası olarak her şeyin daha iyiye gideceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Kapımız bütün esnaflarımıza sonuna kadar açık olacaktır.”

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler