BENEK'İN

BEDİRHAN BENEK'İN "AH LE CANE" ŞARKISI REKORA KOŞUYOR

Bedirhan Benek’in “Ah Le Cane” şarkısı dijital platformlarda yayınlandığı andan itibaren hızlı bir şekilde tıklanmaya başlandı. Şarkı dinlenme sıralamalarında hızla zirveye doğru ilrlemeye başladı.  
 
 
Bir ayağı Almanya’da, bir ayağı Türkiye’de olan gurbetçi sanatçı Bedirhan Benek’in seslendirdiği “ AH LE CANE” şaskısı milyonlarca müzikseverlerin dilinde. Beğeni ile dinlenen şarkısı ile sanatçı Benek, müzik piyasasındaki yerini daha üst kademelere yükseltmeyi başardı. 
Usta sanatçı Bedirhan Benek en son çıkardığı “AH LE CANE”  şarkısına çektiği klip dijital platformlatda izlenme rekorları kırdı. Ah Le Cane şarkısı müzikseverler tarafından beğenildi ve sosyal medyada hızlı bir şekilde paylaşılarak milyonlara ulaştı.  
 
 
Sanatçı Bedirhan Benek dijital platformlarda “Ah Le Cane” şarkısının yayınlanmasıın ardından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. 
Benek “Şarkımız yayınlandıktan sonra müziseverler büyük bir hayranlıkla dinleyerek paylaşmaya başladı. Sevdiklerim ve sevenlerim bu şarkıya sahip çıkarak, beklediğimin üstünde bir performansla desteklerini esirgemeyerek katkı sundular. “Ah le cane” şarkısını hem beğenerek dinlediklerini ifade ettiler hemde sosyal medya platformlarında beğenerek paylaştılar. Tüm sevenlerime çok teşekkür ediyorum.” 
Benek açıklamasının devamında “Söz yazmak, bestelemek, çalmak, söylemek notaya almak, aranjesi 
 
alt yapıları, Mıxi okumaları için  ayrı ayrı emek sarf ediliyor. Bir eser büyük bir emek ve özverili çalışma neticesinde ortaya çıkıyor. Bu nedenle sevdiklerim  ve sevenlerim desteklerini esirgemesinler.  AH LE CANE şarkımızı halkımız, milletimiz çok sevdi. Müzik severlerimiz sevdi, önemli olan dinleyicimizin sevmesidir. Halk  severse herşey güzel oluyor. Değerli halkımız  AH LE CANE şarkımı çok sevdi, çok sevdiği için kısa bir zaman diliminde şarkımız milyonlara ulaştı” diye konuştu. 
 
Bedirhan Benek “Yusuf Yusuf “adlı filimde “ Çeteleş “ adlı şarkısı ile ünlenmişti. (Haber Merkezi)
 

Etiketler : ,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler