DEM ADAYI SÖNÜK RADYO YÜKSEL'E KONUK OLDU

DEM Parti Batman Belediye Eş Başkanı Gülistan Sönük Radyo Yüksel'in konuğu oldu

Batman'da Bölgesel yayın yapan Radyo Yüksel'in konuğu DEM Parti Belediye Eş Başkanı Gülistan Sönük'tü.
 
Radyo Yüksel'de Yapımcılığını ve sunuculuğunu Yüksel Çiftçi'nin yaptığı "Seçim Özel" programının konuğu DEM Parti Batman Belediye Eş Başkanı Gülistan Sönük  oldu. Sönük seçim çalışmalarını değerlendirirken, projelerini Radyo Yüksel dinleyicileri ve Batman halkı paylaştı.
 
 
DEM Parti Eş Başkanı Gülistan Sönük Batman'ın alt yapısına çok önem vereceklerini bununla birlikte, geçlere, kadınlara, engellilere ve uyuşturucu bağımlılarına yönelik çok ciddi projelerinin olduğunu ifade ederek, Belediye Başkanlığını  aldıktan sonra hızlı bir şekilde projelerini hayata geçireceklerini dile getirdi. Sönük " Bizim belediyeyi kazanma inancımız olduğu için, yapabileceğimiz, hayata geçirebileceğimiz yani altı dolu projeler açıklıyoruz. Diğer partileri kazanamayacaklarını bildikleri için bol kesen vaatlerde bulunu, uçuk projeler ile gündeme gelmeye çalışıyorlar. Belediyeyi yönetmeye başladığımızda, belediye kaynaklarını doğru ve tasarruflu bir şekilde halkımızın hizmetinde kullanacağız. Belediyeyi şeffaf ve hesap verebilirliği ön planda tutarak  yönetmeye çalışacağız." diye konuştu.
 
 
“BATMAN’DA UYUŞTURUCUYU BİTİRECEĞİZ”
 
Bölgenin diğer kentleri gibi Batman’ın da çok yoğun genç nüfus olduğunu dile getiren Sönük, “Gençlerimiz için birçok projemizle ve uyuşturucuya karşı etkin mücadele de kararlıyız. Gençlerimizle birlikte atacağımız adımlarla gençlerimizi iş hayatına, eğitime, kültürel alanlara, spor faaliyetlerine dahil edeceğiz. Geleceğimizi hep birlikte kuracağız” diye konuştu. 
 
Dinleyicilerden gelen soruları da yanıtlayan Sönük Radyo Yüksel stüdyolarından tüm Batmanlılara 31 Mart'ta herkesin iradesini sandığa yansıtılması için mutlaka oy kullanması gerektiğini ifade etti.
 
Programın Youtube linki :
 
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler