‘Esad YPG’ye destek verirse, gerekeni yaparız’

Başbakan Yardımcısı Işık ‘Esad YPG’ye destek verirse, gerekeni yaparız’

Kentteki yatırımlar ile ilgili değerlendirmelerde bulunmak üzere Batman’a gelen Başbakan yardımcısı Fikri Işık, Esad’ın YPG’ye olası desteği durumunda gerekeni yapacaklarını söyledi.
 
‘PSİKOPATLAR TOPLUMDAN İZOLE EDİLMELİ’
 
Başbakan Yardımcısı ve Ak Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, bazı temaslarda bulunmak üzere Batman’a geldi. Işık, Valilik ve Belediyeyi ziyaret etti, kanaat önderleriyle bir araya geldi ve esnaf ziyaretinde bulundu. Sabah saatlerinde Batman Valiliğine gelen Işık'ı Vali Ahmet Deniz ve bazı kurum müdürleri karşıladı. Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan
Işık, “Kamu yatırımlarını değerlendiriyoruz. Yatırımcılarımızın istek ve taleplerini takip ediyoruz. Bölge terörden, baskıdan çok çekti. Bu yüzden sektör yatırımları uzun süre yapılamadı, ekonomik sermaye olmadı. Hükümetin Koordinasyon üyesi olarak Batman'da bir değerlendirme yapacağız. Yapılması gereken çalışmaları yapacağız” dedi. Zeytin dalı Harekatına da değinen Başbakan Yardımcısı Işık, Esad rejimini uyararak, “Afrin Zeytin Dalı Harekatı planlandığı gibi gidiyor. Amacımız sivillerin zarar görmemesidir. Adım adım Afrin 'e yaklaşıyoruz. İnşallah harekat başarıyla sonlanacaktır. Esad kendi halkının huzurunu düşünseydi, halkın demokratik taleplerine cevap verseydi bu karmaşa olmazdı. Esad, ‘Afrin'i savunacağız, PYD ve YPG'ye destek verecegiz’ derse Türkiye gerekeni yapar” diye konuştu.
 
Gündemdeki çocuk İstismarlarına da değinen Işık, şunları söyledi; “İstismar hadiseleri hepimizin yüreğini burkan olaylardır. Pazartesi Cumhurbaşkanımızla beraber Külliye'de kapsamlı bir değerlendirme yapıldı. Bugün bir komisyon kuruldu. Olayın sebep- sonuç ilişkisi masaya yatırılıp ardından bir rapor çıkarılacak. Bir an önce bu ruh hastası ve psikopatların toplumdan izole edilmesi tüm kararlar alınacaktır.” Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, daha sonra Belediyeyi ziyaret etti ve esnafları dolaştı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler