Güçlü “İstikrar için oy kullanın”

Güçlü “İstikrar için oy kullanın”

MHP Batman Milletvekili Adayı Tekin Güçlü,  Türkiye'nin uzun yıllardır beklediği siyasi istikrarı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'yle sağladığını belirtti.
 
Güçlü,  seçim çalışmaları kapsamında Batmanda gitmedikleri yer kalmadığını söylerken, seçmenle yaptığı sohbetlerde Türkiye'nin 14 Mayıs'ta en kritik seçimine gittiğini ifade etti. 
 
Güçlü, Türkiye'de çok partili siyasi dönem başladığından bu yana sağlanmaya çalışılan siyasi istikrara, Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'yle kavuşulduğunu belirterek “Türkiye, milli savunmada, altyapıda, ekonomide, dış politikada, teknolojide ve her alanda büyük bir atılım gerçekleştirdiği gibi bu atılım ve yükselişleri devam ettirmektedir. Türkiye milli çıkarları, büyük hedefleri ve Kızılelma yolunda iddialı ve güçlü bir şekilde ilerlemektedir. Artık Türkiye darbelere, vesayet rejimlerine, yabancı ülkelerin müdahalesine izin vermiyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, cumhurbaşkanı olarak görevine yeniden devam etsin, Cumhur İttifakı güçlü olsun, MHP mecliste daha güçlü temsil edilsin istiyoruz. Önce ülkem ve milletim diyoruz. Adayımız belli, karar net.” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler