İçeriğe geç
SON DAKİKA
Tümü
1 Eylül 2026, Salı Batman 23° Yatsı 20:13 USD 48,26 / EUR 55,97 / GBP 65,47
E-Gazete
Gündem

Asfaltlama çalışmalarında gece mesaisi

Batman Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 3. Etap Vizyon Bulvar Projesi kapsamında bulunan cadde ve bulvarlar ile bunlara bağlantılı yollarda son kat asfalt serimi devam ediyor.

Objektif Haber Merkezi 02.05.2018 15:37 4.318
Asfaltlama çalışmalarında gece mesaisi

Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce gerçekleştirilen çalışmalarda daha kaliteli ve uzun ömürlü hizmet için gece de titizlikle çalışan ekipler akşam 20.00 ile sabah 10.00 saatleri arasında 2 finişer, 2 silindir, 10 kamyon ve 20 personelle asfalt serim çalışmalarını sürdürüyor.

3. Etap Vizyon Bulvar Projesi kapsamında bulunan Belediye kavşağı, Atatürk Bulvarı, Basın Kavşağı ve Turgut Özal Bulvarı’nın 3. Etap kısmında 1. kat asfaltlamanın ardından şimdi de 2. kat asfalt serimini tamlayan Belediye Fen İşleri Ekipleri 2 kilometre uzunluğundaki alanda yüz ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi.

İlgili Haberler

Yorumlar

0 yorum