İçeriğe geç
SON DAKİKA
Tümü
31 Ağustos 2026, Pazartesi Batman 23° Yatsı 20:13 USD 48,26 / EUR 55,97 / GBP 65,47
E-Gazete
Sağlık

Batman'da 934 hastaya evde ağız ve diş sağlığı hizmeti verildi

Evde Sağlık Hizmetleri Birimi tarafından 2019 yılı içinde 475'i kadın, 459'u erkek olmak üzere 934 hasta, evinde ziyaret edildi.

Objektif Haber Merkezi 26.02.2020 17:44 8.954
Batman'da 934 hastaya evde ağız ve diş sağlığı hizmeti verildi

Haftada 2 gün verilen evde sağlık hizmeti haftada 4 güne çıkarılarak hastalara daha erken muayene ve tedavi imkânı da sağlandı.

Ocak 2019 yılından bu yana evde sağlık hizmeti alan 71 yaşındaki Sadık Ezer, verilen hizmetten çok memnun kaldığını belirtti.

Ezer, "Bir yılı aşkın bir zamandır evde sağlık hizmeti alıyorum, dişlerimi tedavi ettiriyorum. Diş protezim evde tamamlandı. Böyle bir hizmet olmasaydı dişimi belki tedavi ettiremeyecektim. Benim hastaneye gitmem çok zor olurdu. İyi ki böyle bir hizmet var. Bana sağlık hizmeti vermek için gelen doktorumdan ve personelden de ayrıca çok memnunum. Ailemin birer ferdi gibiler. Bana gösterdikleri şefkatten ötürü çok teşekkür ediyorum." dedi.

İlgili Haberler

Yorumlar

0 yorum