İçeriğe geç
SON DAKİKA
Tümü
1 Eylül 2026, Salı Batman 21° İmsak 04:13 USD 48,26 / EUR 55,97 / GBP 65,47
E-Gazete
Gündem

Batmanlı esnaf hazır

Batmanlı esnaf normalleşme sürecine hazır

Objektif Haber Merkezi 01.03.2021 14:47 7.984
Batmanlı esnaf hazır

*Bugünden itibaren başlaması beklenilen normalleşmeye Batmanlı esnafın hazır olduğunu belirten Batman Esnaf Odalar Birliği Başkanı Salih Kaplan; “Esnafımız yeni sürece hazırdır. Salgınla ilgili topyekun bir mücadele kararı aldık” dedi.

“BİRÇOK ESNAF OLUMSUZ ETKİLENDİ”

Kademeli olarak normalleşmeye geçecek kentlerden biri de Batman. Kentteki esnaf, dört gözle bugün başlaması beklenilen normalleşmeyi bekliyor. Batman Esnaf Odalar Birliği Başkanı Salih Kaplan, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 tedbirleri nedeniyle birçok sektörün olumsuz etkilendiğini söyledi. Alınan tedbirler kapsamında hizmet sektörünün tamamen veya kısmen kapatılan alanların bugünden itibaren kademeli olarak açılmasının beklenildiğini söyleyen Kaplan; “Bizler Birlik olarak ‘normalleşme süreci adımları’ kapsamında risk seviyesini en alt seviye indirmek için topyekun bir mücadele kararı aldık” diye konuştu.

“ESNAF NORMALLEŞME SÜRECİNE HAZIR”

Kaplan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Salgınla mücadelede gerekli hassasiyeti gösterip hep birlikte mücadele ederek, sürecin üstesinden geleceğimize inancımız tamdır. Biz meslek odaları olarak üyelerimizle birlikte temizlik, maske ve mesafe kurallarına daha fazla riayet edip şehrimiz ve ülkemiz için bu illetten kurtularak, normalleşmeye dönmek için mücadeleye ilk günkü gibi enerjimiz ve inancımızla başlıyoruz. Batman esnafı yeni sürece hazırdır. Esnaflarımızın bugünden itibaren kademeli olarak normalleşmeyle ilgili her türlü tedbiri aldığını kamuoyuna duyurmayı bir görev biliyoruz.” Dedi.

İlgili Haberler

Yorumlar

0 yorum