İçeriğe geç
SON DAKİKA
Tümü
1 Eylül 2026, Salı Batman 23° Yatsı 20:13 USD 48,26 / EUR 55,97 / GBP 65,47
E-Gazete
Yaşam

Belediye, kaçak inşaata müsaade etmedi

Batman Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri hazine arazisi üzerine, ruhsatsız ve izinsiz olarak inşa edilen kaçak yapılara müsaade etmiyor.

Objektif Haber Merkezi 26.09.2018 11:20 10.406
Belediye, kaçak inşaata müsaade etmedi

Batman Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ruhsatsız ve izinsiz olarak inşa edilen kaçak yapılara müsaade etmiyor.

Yapılan denetimlerde mülkiyeti hazineye ait olan taşınmazlar üzerinde kaçak olduğu tespit edilen 2(iki) adet tek katlı yapı ve 2(iki) adet temel seviyesindeki kaçak yapının yıkım kararı alınmasının ardından ekipler harekete geçti.

Yıkım kararı çıkarılan ruhsatsız ve izinsiz yapıların bulunduğu bölgeye intikal eden Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yıkımı gerçekleştirilirken, Zabıta Müdürlüğü bağlı ekipleri ise çevrede güvenlik önlemleri aldı. Belediyeden yapılan açıklamada kaçak yapılaşmanın önüne geçmek için çalışmalar sürdürüldüğü belirtildi.

İlgili Haberler

Yorumlar

0 yorum