İçeriğe geç
SON DAKİKA
Tümü
1 Eylül 2026, Salı Batman 23° Yatsı 20:13 USD 48,26 / EUR 55,97 / GBP 65,47
E-Gazete
Yaşam

Benek’in yeni çalışması çıktı

Bedirhan Benek “Antep Ellerinde De Were“ adlı yeni tekli çalışmasını yayınladı.

Objektif Haber Merkezi 18.06.2023 16:17 5.407
Benek’in yeni çalışması çıktı

Almanya’da yaşayan gurbetçi sanatçı Bedirhan Benek’in yorumladığı “Antep ellerinde de were” şarkısı dijital platformlarda yayınlandığı andan itibaren milyonlara ulaştı.

Müzikseverlerin büyük beğenisini kazanan Benek’in en son çalışması “Antep Ellerinde De Were” sanatçı Benek’i radyolarda en çok dinlenen şarkılar listesinde üst sıralara çıkardı. Sosyal medya ve radyolarda hit olan Bedirhan Benek yılın klibi ödülüne layık görülecek çalışmalarıyla gündeme geldi.

Sanatçı Bedirhan Benek yeni çalışması hakkında şu ifadeleri kullandı. Benek “ En son çalışmam ülkemizin güzel kenti Gaziantep yöresine ait Türkçe ve Kürtçe’den oluşan duygulu ve güzel çalışmamız olan Antep Ellerinde De Weredijital platformlarda yayınlandığı günden beri gerek müzkseverler tarafından ve gerekse sanat camiasında bulunan dostlarımız tarafından beğenilerek dinlendi. İlk olarak bu çalışmam kendime ait Benek Prodüksiyonda hazırlandı. Çok olumlu, güzel ve samimi dnüşünceler ve mesajlar aldım. Bu ilgi beni ziyadesiyle mutlu etti. Bu aralar yurt dışındaki sahne çalışmalarıma ara vermeden devam ediyorum” diye konuştu.

Türkiye ve Avrupa’da büyük bir hayran kitlesine sahip Avrupa’da yaşayan Şırnak’lı Bedirhan Benek, Oya Başar veAli Sunal’ın başrol oynadığı “Yusuf Yusuf”adlı sinema filminde konuk sanatçı olarak rol almıştı. (Faruk ÇİFTÇİ)

İlgili Haberler

Yorumlar

0 yorum