İçeriğe geç
SON DAKİKA
Tümü
1 Eylül 2026, Salı Batman 23° Yatsı 20:13 USD 48,26 / EUR 55,97 / GBP 65,47
E-Gazete
Yaşam

Emre Sertkaya'ya YGS sınavı çıkışı büyük ilgi

O Ses Türkiye yarışmasında birinci olan Batmanlı Emre Sertkaya, Batman'da YGS sınavına girdi.

Objektif Haber Merkezi 13.03.2016 16:30 19.320

O Ses Türkiye ile şarkı yarışmasında birinci olan 20 yaşındaki Batmanlı Emre Sertkaya, Batman’da YGS sınavına girdi. Sınav çıkışında Batmanlı gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Özel bir kanalda yayınlanan “O ses Türkiye” programına katılan ve bir anda Türkiye gündemine oturan Batman’lı Emre Sertkaya, bu gün Annesiyle beraber Belde Mahallesinde bulunan Batman Anadolu Lisesinde Üniversiteye girişte ilk aşama olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) sınavına girdi. Sınav çıkışında okulun bahçesinde onu gören Batman’lı gençler onunla hatıra fotoğrafı çekmek için adeta bir biriyle yarıştı. Yoğun bir ilgiden memnun kaldığını söyleyen O ses Türkiye birincisi Emrah Sertkaya,” bu gün bende her öğrenci gibi Sınava girdim sınav çok iyi geçti çünkü hem zaman hem de sorular zor değildi sınav sonuçlarından ümitliyim,” dedi.

Annesi Bedia Sertkaya ise,” Oğlum Emre’nin geçen sene kazanması gereken sınavı vardı ne yazık’ ki bir eksik belgesi olduğu için geçen yıl sınava giremedi. Giremediği sınav nedeniyle O ses Türkiye şarkı yarışması da vesile oldu. O sınava girmiş olsaydı bu yarışmaya girmeyecekti. demek’ki her şeyde bir hayır var. Bu sınavdan sonra oğlum iyi bir puan alırsa Konservatuar bölümünü okuyacak, dedi.

İlgili Haberler

Yorumlar

0 yorum