İçeriğe geç
SON DAKİKA
Tümü
31 Ağustos 2026, Pazartesi Batman 23° Yatsı 20:13 USD 48,26 / EUR 55,97 / GBP 65,47
E-Gazete
Gündem

Engelli vatandaşa kapıda hizmet

Dicle Elektrik’ten engelli müşterilere kapıda hizmet

Objektif Haber Merkezi 21.10.2018 15:43 4.246
Engelli vatandaşa kapıda hizmet

Tüketicilerin işlemlerini daha hızlı ve kolay bir şekilde tamamlayabilmeleri için sorumluluk bölgesindeki illerde kısa adı 3M olan Müşteri Memnuniyeti Merkezleri açan Dicle Elektrik, işlemleri için şirkete gelen yaşlı ve hasta müşterilerini ihtiyaç duyduklarında evlerine kadar bırakırken, engelli müşterilerine ise gerektiğinde kapıda hizmet veriyor.
Dicle Elektrik Dağıtım Batman İl Müdürlüğü’ne uzlaşma ve tahsilat işlemleri için gelen ve yürüme engelli olan Suriyeli Muşal Muho Hüseyin isimli tüketicinin yardımına 3M görevlileri koştu. Kapıda karşıladıkları tüketicinin abone bilgilerini alan görevliler, engelli aracında bekleyen Hüseyin’e tahsilat durumu ve ödeme seçeneklerini sundular. Aracından inmeden kapıda işlemlerini tamamlayan tüketici Muşal Muho Hüseyin, Dicle Elektrik çalışanlarına teşekkür ederek buradan ayrıldı.

“En iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz”
Müşteri Memnuniyeti Merkezi sorumlusu İkram İnançlı, ekip olarak buraya gelen tüketicilere daha iyi hizmet sunabilmek için çalıştıklarını söyledi. Önceliklerinin müşteri memnuniyeti olduğunun altını çizen İnançlı, “Tüm tüketicilere yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ancak yaşlı, engelli ve hasta tüketicilere ayrı bir ehemmiyet gösteriyoruz. Bu tüketicilerden talep geldiğinde kendi araçlarımızla evlerine kadar bırakıyor veya bu örnekte olduğu gibi yorulmamaları için işlemlerini kapıda yapabiliyoruz. Tüketicilerimizin buradan memnun ayrılmaları bizi de memnun etmektedir” dedi.

İlgili Haberler

Yorumlar

0 yorum