İçeriğe geç
SON DAKİKA
Tümü
28 Eylül 2026, Pazartesi Batman 32° Öğle 12:11 USD 48,88 / EUR 55,69 / GBP 64,81
E-Gazete
Yaşam

“Hayat Namazla Güzeldir” programına yoğun katılım

Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü tarafından çocuklara yönelik düzenlenen “Hayat Namazla Güzeldir” temalı eğitim programı, 15 günlük sürecin ardından gerçekleştirilen final etkinliğiyle sona erdi.

Batman Objektif Haber 30
“Hayat Namazla Güzeldir” programına yoğun katılım

Hürriyet Camii önünde başlayan etkinlikte çocuklar ve aileleri, Şerzan Kurt Parkı’na yürüyerek program alanında bir araya geldi. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda iki rekât şükür namazı kılındı.

Çocuklara belge ve ödül verildi

Program kapsamında çocuklara namazın önemi ve ibadet bilincine yönelik eğitimler verildi. Final etkinliğinde çocuklardan oluşan ilahi grupları sahne alırken, Temaşa Tiyatro Ekibi tarafından tiyatro gösterisi sunuldu.

15 günlük eğitim sürecini tamamlayan çocuklara belgeleri takdim edilirken çeşitli ödüller de verildi. Program, yapılan duanın ardından sona erdi.

Doğru etkinliğe katıldı

Final etkinliğine HÜDA PAR Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru da il ve ilçe teşkilatıyla birlikte katıldı. Çocuklar ve ailelerle bir araya gelen Doğru, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Doğru, konuşmasında bu tür eğitim ve etkinliklerin çocukların yetişmesinde önemli olduğunu belirterek programın devam etmesinin faydalı olacağını ifade etti.

Etkinlikte Nasreddin Hoca karakterini canlandıran Hüseyin Demiryol da çocuklara ve ailelere yönelik bir selamlama konuşması yaptı.

İlgili Haberler

Yorumlar

0 yorum