İçeriğe geç
SON DAKİKA
Tümü
1 Eylül 2026, Salı Batman 21° İmsak 04:13 USD 48,26 / EUR 55,97 / GBP 65,47
E-Gazete
Gündem

Hutbe okuma yarışmasının finali yapıldı

Batman'da imam hatip lisesi öğrencileri arasında gerçekleştirilen hutbe okuma yarışmasının il finali yapıldı.

Objektif Haber Merkezi 25.03.2017 12:40 7.805
Hutbe okuma yarışmasının finali yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı ve Din Eğitimi Genel Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen İmam Hatip Liseleri Arası Hutbe Okuma Yarışması'na Batman genelinde 4 imam hatip lisesinin birincileri katıldı.

Okul birincilerinin yarıştığı il finaline İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, İl Müftü Yardımcısı Ahmet Ateş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zübeyir Yılmaz, Şube Müdürü Mehmet Işık, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Hamidiler Camii'nde gerçekleşen yarışmada Ahmedi Hani Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Ömer Faruk Cengiz en yüksek puanı alarak birinci oldu.

Yarışmaya katılan öğrencileri kutlayan Kurtaran, öğrencilere kitap hediye ederek, jüri üyelerine ve yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yarışmada il birincisi olan Cengiz, Batman'ı bölge finalinde temsil edecek.

İlgili Haberler

Yorumlar

0 yorum