İçeriğe geç
SON DAKİKA
Tümü
31 Ağustos 2026, Pazartesi Batman 23° Yatsı 20:13 USD 48,26 / EUR 55,97 / GBP 65,47
E-Gazete
Gündem

İlk defa karın fıtığı onarımı ve karın düzeltme ameliyatı aynı anda yapıldı

Batman Bölge Devlet Hastanesinde ilk defa karın fıtığı ve karın düzeltme ameliyatı birlikte yapıldı.

Objektif Haber Merkezi 23.11.2017 11:51 4.388
İlk defa karın fıtığı onarımı ve karın düzeltme ameliyatı aynı anda yapıldı

Batman Bölge Devlet Hastanesinde karın fıtığı ve aynı zamanda birden fazla doğum yapmaya bağlı olarak karın duvarında genişleme ve sarkma olan 50 yaşındaki hastaya Bölge Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanlarından Op. Dr. Turgay Demir, Op. Dr. Güneş Tekten ve Anestezi Uzmanı Emel Aydoğan Eren tarafından ilk defa karın fıtığı onarımı ve karın düzeltme ameliyatı aynı anda yapıldı.

Başarılı ameliyata ilişkin Op. Dr. Turgay Demir, seçilmiş hastalarda bu iki ameliyatın beraber yapılabileceğini ve hastaların fıtık onarımı ile karın düzeltme ameliyatının birlikte yapıldığı durumda daha iyi bir görünüme sahip olduklarını, yaşam kalitelerinin arttığını ve daha mutlu olduklarını belirtti. Demir, ilaveten hastanede ileri cerrahi uygulamalarının güvenle yapıldığını söyledi.

Bitlis'te yaşayan ve ameliyat olmak için Batman'a gelen hasta Aynur Beyaoğlu ise, "Geçirdiğim ameliyatla ilgili çok araştırma yaptım, Batman Bölge Devlet Hastanesini tercih ettim. Ameliyat olmak için Bitlis’ten geldim. Ameliyatım çok şükür başarılı geçti. Operasyonda emeği geçen başta doktorlarımız olmak üzere tüm hastane çalışanları ve yönetimine teşekkür ederim." dedi.

İlgili Haberler

Yorumlar

0 yorum