İçeriğe geç
SON DAKİKA
Tümü
1 Eylül 2026, Salı Batman 23° Yatsı 20:13 USD 48,26 / EUR 55,97 / GBP 65,47
E-Gazete
Gündem

İşçinin vinç halatına bağlanarak çalışması korkuttu

Batman'da elektrik direklerinde vinç halatına bağlanarak çalışma yapan DEDAŞ işçisinin tedbirsizliği çevredekileri korkuttu.

Objektif Haber Merkezi 12.09.2018 16:49 3.625
İşçinin vinç halatına bağlanarak çalışması korkuttu

Batman'da elektrik direklerinde vinç halatına bağlanarak çalışma yapan DEDAŞ işçisinin tedbirsizliği çevredekileri korkuttu.

Batman merkeze bağlı Balpınar (Girêsîra) Beldesi'nde DEDAŞ işçisinin, vinç halatına bağlanarak çalışma yapması çevredeki vatandaşları korkuttu.

Balpınar Beldesi'nde DEDAŞ işçisinin direklerde çalışma yaparken görüntülenen tehlikeli anları çevredeki bir vatandaş tarafından fotoğraflandı.

Vinç halatına bağlanarak ölümle burun buruna direkte dakikalarca çalışma yapan işçinin tehlikeli görüntüsü, çevredeki esnaf ve vatandaşların tepkisine neden oldu.

İş güvenliğinin yeterince sağlanamadığından yakınan vatandaşlar, "DEDAŞ ekipleri direklerde çalışma yapıyorlar. Bir işçi vinç halatına bağlanıyor ve bu şekilde hiçbir önlem alınmadan çalışma yapılıyor. Bu işçi Allah muhafaza bir kaza eder diye korktuk. Hiçbir güvenlik önlemi alınmadan böylesi tehlikeli bir işin tamiri yapılır mı? Bu anlamda denetimlerin arttırılmasını istiyoruz." dediler.

İlgili Haberler

Yorumlar

0 yorum