İçeriğe geç
SON DAKİKA
Tümü
31 Ağustos 2026, Pazartesi Batman 34° Öğle 12:21 USD 48,16 / EUR 56,09 / GBP 65,55
E-Gazete
Yaşam

Keloğlan Parkı’nda yaz akşamına müzik ve eğlence damga vurdu

Batman Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Parklarda Şenlik Var’ etkinlikleri, Keloğlan Parkı’nda binlerce vatandaşı bir araya getirdi.

Objektif Haber Merkezi 20.07.2026 09:21 8.497
Keloğlan Parkı’nda yaz akşamına müzik ve eğlence damga vurdu

Çocuklardan yetişkinlere her yaştan vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu.

Program boyunca çocuklar oyun parkurlarında eğlenirken, tiyatro gösterileri, maskotlar, yüz boyama etkinlikleri, yarışmalar, balon dağıtımı ve gezici kütüphane ile keyifli vakit geçirdi. Aileler ise çocuklarının mutluluğuna ortak olarak yaz akşamının tadını çıkardı.

Gecenin finalinde sahneye çıkan halk müziği sanatçısı Şeyhmus Süngü, seslendirdiği sevilen eserlerle parka gelen vatandaşlara unutulmaz bir konser verdi. Türkülere hep bir ağızdan eşlik eden vatandaşlar, müziğin ritmiyle coşkulu anlar yaşadı.

Mahalle kültürünü güçlendiren, çocukları sanatla buluşturan ve aileleri aynı ortamda bir araya getiren ‘Parklarda Şenlik Var’ etkinlikleri, yaz boyunca Batman’ın farklı mahallelerinde vatandaşlarla buluşmaya devam edecek. Böylece parklar, yalnızca oyun alanı değil; kültürün, sanatın ve toplumsal birlikteliğin yaşandığı sosyal yaşam merkezlerine dönüşmeye devam ediyor.

İlgili Haberler

Yorumlar

0 yorum