İçeriğe geç
31 Ağustos 2026, Pazartesi Batman 32° Güneş 05:37 USD 48,16 / EUR 56,09 / GBP 65,55
E-Gazete
SON DAKİKA
Gündem

Onbinlerden ‘İsrail’e sert tepki

‘İSRAİL’E LANET YAĞDI

Objektif Haber Merkezi 12.11.2023 16:26 6.010
Onbinlerden ‘İsrail’e sert tepki
Vatandaşlar alanda tekbirler getirip İsrail aleyhine sloganlar atıp, siyonist İsrail rejiminin Gazze’ye yönelik saldırılarını kınadı.
 
 
Platformda asılan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin dev posteri dikkatlerden kaçmadı. Bir çok yere Filistin ve tevhid bayrakları asıldı. Mitinge HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun yanı sıra HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, İl Başkanı Davut Şahin,  Filistin Alimler Birliği Başkanı Nevaf Tekruri, HÜDA PAR il ve ilçe yönetimi, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile binlerce vatandaş katıldı. Program Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Sanatçılar tarafından icra edilen müzik etkinliğinde okunan ilahi ve marşlar alanda yankılandı. HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, “37 Gündür ümmet ayakta ama birkaç gündür Filistinli kardeşlerimizden çağrı yapıldı. Dediler ki ‘Önümüzdeki Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri meydanları doldurun, dayanışmayı güçlendirme ve ABD ile siyoniste baskı yapma günleri olsun.’ Biz kıyamdayız, ayaktayız, biz bu tufanın arkasındayız, meşru görüyoruz. Mazlumlarla dayanışma içindeyiz, zalimin zulmüne boyun eğmeyen azizleri tebrik ediyoruz” dedi.
 
” siyonist terör rejimi yerle bir olan itibarını düzeltmek için hiçbir ahlaki sınır tanımadan, bütün gücüyle Gazze’ye saldırıyor, Gazze’de soykırım uyguluyor, adeta Gazze’yi mezbahaneye dönüştürüyor. Bebek, çocuk, kadın, erkek, yaşlı, yaralı demeden her yeri bombalıyor, okul, hastane, cami demeden her yeri yakıp yıkıyor ve dünya bu vahşete seyirci kalıyor.” dedi.

İlgili Haberler

Yorumlar

0 yorum