İçeriğe geç
SON DAKİKA
Tümü
1 Eylül 2026, Salı Batman 23° Yatsı 20:13 USD 48,26 / EUR 55,97 / GBP 65,47
E-Gazete
Radyo Yüksel

Özdemir: söz silahtan daha etkilidir

Ak Parti Milletvekili Ziver Özdemir, Radyo Yüksel'in konuğuydu.

Objektif Haber Merkezi 07.01.2016 18:01 31.957

Ak Parti Milletvekili adayı Ziver Özdemir “ RADYO YÜKSEL”de Yüksel Çiftçi’ nin sunduğu “ Seçim Özel “programına konuk oldu

1 Kasım seçimlerini değerlen değerlendirmek üzere RADYO YÜKSEL’ de ‘ Seçim Özel ‘ programında Yüksel Çiftçi’nin konuğu olan Ak Parti Milletvekili adayı Ziver Özdemir seçime dair önemli açıklamalarda bulunarak radyo dinleyicilerinden gelen soruları yanıtladı.

Seçim Özel programı, Gençlik FM, Süper FM, Batman FM ve Radyo Yüksel’ ortak yayın olarak yayınlandı.

AK PARTİ İKTİDARINI YAPILAN REFORMLAR DEVAM ETTİRDİ

Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan v ve Ak Parti halkımız tehdit ederek 13 yıldır iktidara gelmedi, tam tersine halkımızın talep ve istekleri doğrultusunda siyaset yapmak , bu toplumun kendi bireylerini içinde barındıran bir siyaset yaparak iktidarını sürdürdü.

OLAYLAR ÇÖZÜM SÜRECİNDEDE VARDI

7 Hazirandan sonra bu olaylar başlamadı. Biz bölge insanıyız. Bu bilgede yaşıyoruz, halkla iç içeyiz. Çözüm sürecinin yaşandığı dönmede de olaylar vardı. Yani olaylar 7 Hazirandan önce de vardı. Bölgede çok ciddi sıkıntılar vardı.. 7 haziran seçimlerinden sonra olaylar sadece ivme kazandı. 400 milletvekili alınamadığı için olaylar başlamadı.

İlgili Haberler

Yorumlar

0 yorum