İçeriğe geç
31 Ağustos 2026, Pazartesi Batman 32° Güneş 05:37 USD 48,16 / EUR 56,09 / GBP 65,55
E-Gazete
SON DAKİKA
Yaşam

Petrol City, Ramazan’da 1 milyon ziyaretçiyi ağırladı

Batman’ın buluşma noktalarından Petrol City AVM, Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı boyunca yoğun ilgi gördü. Alışveriş, sosyal yaşam ve etkinliklerin merkezi olan AVM, bu dönemde 1 milyon 112 bin 788 ziyaretçi ağırlayarak önemli bir başarıya imza attı.

Objektif Haber Merkezi 23.03.2026 12:30 10.983
Petrol City, Ramazan’da 1 milyon ziyaretçiyi ağırladı
ETKİNLİKLER VE KAMPANYALAR YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
 
Ramazan boyunca düzenlenen etkinlikler, ailelere ve çocuklara yönelik aktiviteler, sahne gösterileri ve bayrama özel kampanyalar, ziyaretçilerin ilgisini çekti. Ailelerin güvenle vakit geçirebildiği sosyal yaşam alanı sunan AVM, bölgenin önemli buluşma noktalarından biri olmayı sürdürdü.
 
BAŞKAN KELEŞ’TEN BATMANLILARA TEŞEKKÜR
 
 
Petrol City Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Keleş “Bu başarıda emeği geçen tüm yönetim ekibimize, özveriyle çalışan takım arkadaşlarımıza ve bizi tercih eden tüm ziyaretçilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Yorumlar

0 yorum